Verhuur fietsen

Fietsverhuur

Heb jij voor een korte periode een fiets nodig? Waarom kopen als je ook kan huren? Ontdek hier alle fietsen dat je kan huren bij Decathlon.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters

Waarom een fiets huren bij Decathlon?


Heb jij voor een korte periode een fiets nodig? Dan kan je bij Decathlon ook een fiets huren in plaats van te kopen. Er gaat niets boven een leuke fietstocht in de natuur, daarom is het onze missie om de natuur te beschermen. Als je materiaal huurt in plaats van te kopen, dan zorgen we er samen voor dat dit door meerdere mensen gebruikt wordt en er zo minder grondstoffen en energie verbruikt worden. Een fiets huren bij Decathlon is dus niet enkel goed voor je portemonnee maar ook voor de planeet.


Welke fiets huren?


Bij Decathlon kan je verschillende soorten fietsen huren. Als je lange afstanden wil rijden en niet vermoeid wil aankomen kan je kiezen voor één van onze elektrische fietsen. Zoek je eerder een elegant en comfortabel vervoersmiddel, denk dan aan één van onze stadsfietsen. In ons verhuur aanbod vind je ook nog mountainbikes, deze zijn ideaal voor als je in bossen wilt fietsen waar het terrein niet altijd effen is. Bij Decathlon vind je voor elke fietstocht de best passende fiets!


Wat kan je nog allemaal huren bij Decathlon?


Bij Decathlon kan je niet enkel fietsen huren. We sommen hier alles op dat je kan huren bij Decathlon:


Laat ze kiezen