ONTDEK HIER
AL ONZE DIENSTEN

Reparatie & onderhoud

Moet u uw sportmateriaal onderhouden of laten herstellen? Dan hebben wij de oplossing! Vertrouw uw materiaal toe aan onze deskundige ateliers: het zal in zeer goede handen zijn!

Personalisatie

Maak jouw Decathlon producten uniek door ze te personaliseren met jouw naam/nummer/logo. De ideale manier om jouw club, vereniging, bedrijf, jeugdbeweging of vriendengroep eruit te laten springen. De naam en favoriete nummer van jouw kind op zijn/haar nieuwe sportoutfit zodat ze zich als een echte kampioen voelen! Ontdek hier welke producten onmiddelijk te personaliseren zijn via onze website.

Montage aan huis

Voor ons is het simpel, leveren aan huis deden wij al. Maar wat met die montage dan? Via onze nieuwe dienstverlening leveren we de volledige sportervaring aan huis. Ook benieuwd? Ontdek hier hoe het werkt!

Verhuur

Het is een nieuwe dienst bij Decathlon. Ik huur mijn materiaal online, minstens 72 uur voor de startdatum. Vervolgens kan het worden opgehaald in de winkel.

Buyback

Voldoet je sportmateraal niet meer aan je verwachtingen en/of gebruik je het minder of niet meer? Dan koopt Decathlon met plezier jouw materiaal terug zodat we het een tweede leven kunnen geven.

Herstellen van textiel

Elk product heeft een ecologische voetafdruk. Door een product te herstellen in plaats van deze te vervangen draag je significant bij aan het verlagen van de globale CO2 uitstoot, verleng je de levensduur van je product en spaar je de aankoop van een nieuw item uit. Herstellen is dus goed voor het milieu, en voor jouw budget! Bovendien behoudt je item zijn emotionele waarde. Aan al die (sport)avonturen die je er mee beleefd hebt kan je na de herstelling nog vele toe voegen!