Alpinisme kleding

Alpinisme kleding

Bekijk ons uitgebreide assortiment met alpinisme kleding: alpinisme klimjassen, alpinisme klimbroeken, muts en bivakmuts, alpinisme handschoenen, baselayers en gaiters.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
VERLAAGDE PRIJS
€6500
Verlaagde prijs voordien €7000
€2000
BEST BEOORDEELD
€3000
€2995
Verkoelende Pet
BERTSCHAT

Verkoelende Pet

Uitsluitend online verkocht
NIEUWE COLLECTIE
€6000
4.5/5 Op basis van 2383 Beoordelingen in de winkels en online

TECHNISCHE EN DUURZAME ALPINISMEKLEDING


Bij DECATHLON hebben we een passie voor alpinisme en we begrijpen de bijzondere eisen van deze sport. In samenwerking met onze experts en berggidsen hebben we daarom een assortiment kwalitatieve alpinismekleding ontwikkeld, dat prestaties, comfort en duurzaamheid combineert. Of je nu op zoek bent naar nieuwe avonturen of voortdurend je grenzen wilt verleggen, ons assortiment alpinismekleding zal zeker aan je verwachtingen voldoen en je vergezellen op al je bergexpedities.


ALPINISMEJASSEN VOOR ALLE OMSTANDIGHEDEN


Om je optimaal te beschermen tijdens je bergtochten vind je in ons assortiment een verscheidenheid aan kwalitatieve alpinismejassen zoals waterdichte jassen, softshells en donsjassen. Deze jassen zijn gemaakt van sterke materialen en zijn ontwikkeld om te voldoen aan je specifieke behoeften afhankelijk van de weersomstandigheden. Waterdichte jassen houden je droog tijdens een regenbui, terwijl softshells uitstekend beschermen tegen de wind, een optimaal ademend vermogen hebben en bovendien waterafstotend zijn. Donsjassen bieden op hun beurt thermische isolatie van topniveau in de koudste omstandigheden. Bovendien zijn al onze alpinismejassen ontwikkeld met bijzondere aandacht voor hun ergonomie, zodat je alle bewegingsvrijheid hebt voor een ultieme klimervaring.


ERGONOMISCHE (OVER-)BROEKEN


Alpinismebroeken maken ook deel uit van ons gamma. Deze stretchbroeken zijn speciaal ontwikkeld voor de ruige bergomgeving en beschermen tegen wind, regen of sneeuw. Door hun duurzaamheid en ademend vermogen zijn ze betrouwbare partners tijdens je beklimmingen. Bovendien zorgen het ergonomische ontwerp en de verstevigde knieën voor meer mobiliteit en slijtvastheid. Ons assortiment bevat ook waterdichte overbroeken. Deze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken tijdens je bergsportsessies dankzij de zijritsen over de hele lengte van het been.


ANDERE PRAKTISCHE ACCESSOIRES VOOR ALPINISME


Naast jassen en broeken bieden we ook een volledig assortiment bergsportaccessoires. Mutsen en bivakmutsen om je te beschermen tegen de soms extreme kou, isolerende handschoenen om je handen warm te houden, thermisch ondergoed voor optimale lichaamstemperatuurregeling en gaiters om je benen te beschermen tegen de elementen van buitenaf. Met deze accessoires ben je klaar om de meest extreme omstandigheden in de bergen aan te kunnen.


Laat ze kiezen