Alpinisme materiaal

Alpinisme materiaal

Ontdek al ons alpinisme materiaal: ijsbijlen en stijgijzers, karabijnhaken, zekeringsapparaten, klimtouwen, katrollen, rugzakken en hartslagmeters. Voor hoge bergen, rotsachtig terrein of ijs. Producten voor beginners en ervaren bergbeklimmers, om met plezier en in alle veiligheid te klimmen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
€500
BEST BEOORDEELD
€550
€917/M
€800
€1334/M
€6000 −31%
€4094
*De uitverkoop begint op 2/9/2023
BEST BEOORDEELD
€1500
€2000/M
BEST BEOORDEELD
€4000
€200/M
€3995 −22%
€3094
*De uitverkoop begint op 1/9/2023
BEST BEOORDEELD
€1500
€300/M
BEST BEOORDEELD
€6000
€150/M
VERLAAGDE PRIJS
€1600
Verlaagde prijs voordien €1700
4.6/5 Op basis van 7116 Beoordelingen in de winkels en online

AANGEPAST MATERIAAL VOOR ALLE NIVEAUS EN ELK TERREIN


Of je nu een beginnend alpinist of een doorgewinterde bergklimmer bent, onze uitrusting is ontwikkeld om aan je specifieke behoeften te voldoen. Voor beginners bieden we gebruiksvriendelijke en betrouwbare uitrusting waarmee je vol vertrouwen aan alpinisme kunt beginnen. Onze ijsbijlen en stijgijzers zijn ontwikkeld voor een comfortabele grip en stevige houvast, terwijl onze klimtouwen sterk en duurzaam zijn. Ervaren bergbeklimmers zullen onze selectie high-endproducten, ontwikkeld voor de meest extreme omstandigheden, zeker waarderen.


SAFETY FIRST


De dagen van de pioniers zijn al lang voorbij. Bij alpinisme staat veiligheid voorop. Daarom wordt onze uitrusting van Simond rigoureus getest in reële omstandigheden en voldoet ze aan de strengste veiligheidsnormen. En als je bij alpinisme een passage te moeilijk vindt of hoogteziekte krijgt, moet je nederig zijn en weten wanneer je moet opgeven. Niemand zal het je kwalijk nemen.


OEFEN VOL VERTROUWEN


Alpinisme is een buitengewone passie waarbij je jezelf vaak overtreft en momenten van zelfontdekking en persoonlijke voldoening beleeft. Met kwalitatief alpinismemateriaal kun je deze unieke ervaring met een gerust hart beleven. We zijn er trots op dat we uitrusting leveren waarmee jij je kunt concentreren op je beklimming, wetende dat je in veilige handen bent. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe sensatie of je grenzen wilt verleggen, onze uitrusting zal je helpen je doelen te bereiken. Verken de schoonheid van de bergen in alle veiligheid, in de wetenschap dat onze bergsportuitrusting je bij elke stap begeleidt.


HOE KIES JE ALPINISMEMATERIAAL?


Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van je alpinisme-uitrusting. Om te beginnen moet je je niveau bepalen (als je een beginner bent, is dat vrij eenvoudig ...) en vervolgens de soorten terrein die je tijdens je volgende avontuur wilt verkennen. Je moet ook rekening houden met de weersomstandigheden die je waarschijnlijk zult tegenkomen. Vervolgens kun je een uitrusting kiezen die aangepast is aan je specifieke behoeften. Geraak je niet goed wijs uit de verschillende musketons, klimsetjes en katrollen? Aarzel dan niet om advies te vragen aan onze adviseurs in de winkel. Ze geven je graag het beste advies, waarbij ze ook rekening houden met je budget.


Laat ze kiezen