Bivak, nachtvissen

Bivak karpervissen, nachtvissen

Karpervissen is een techniek die soms vereist om meerdere dagen of nachten aan het water te blijven. Ons assortiment bivvies en shelters is snel te monteren en sterk genoeg om wind en regen te weerstaan. Ze hebben ook getinte ramen, zodat je een beetje privacy krijgt zonder zichtsverlies - we weten dat je het water in de gaten wilt houden!
Hulp bij je keuze
Hoe kies je een bivak voor karpervissen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€5000
BEST BEOORDEELD
€1500
€700
Hamer voor de camping
QUECHUA

Hamer voor de camping

4.4/5 (1133 reviews)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u

Available for rental

€5500
NIEUWE COLLECTIE
€1200
€1200
Vuurstarter
LIGHT MY FIRE

Vuurstarter

4.5/5 (13 reviews)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u
€1200
MINI UV-LAMP
FLASHMER

MINI UV-LAMP

4.3/5 (26 reviews)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u
4.5/5 Op basis van 11312 Beoordelingen in de winkels en online

ONMISBAAR OM BUITEN TE OVERNACHTEN

Iedere hengelaar weet dat een sessie lang kan duren. Een van de principes van de hengelsport is immers geduldig wachten tot de vissen het aandurven om toe te happen. DECATHLON ondersteunt je daarbij en helpt je om je hengelsessies nog aangenamer te maken, daarom vind je er alles wat je nodig hebt voor de bivak. Bij ons kun je terecht voor stoelen, bedden en tenten, onmisbaar voor wie met de vaste stok vist, of voor elke andere vorm van statisch vissen. Breng nooit meer de nacht buiten door en beleef je passie ten volle!


MATERIAAL VOOR JE BIVAK KIEZEN

Karpervissen vraagt om een specifieke techniek en specifieke materialen, van een robuuste hengel tot speciaal lokaas. Om je te begeleiden bij die manier van vissen, raden we je bij DECATHLON aan om ook je bivakmateriaal met zorg te kiezen. In sommige gevallen is een bedchair, een combinatie van een stoel en een bed, de ideale oplossing. Die volgt immers perfect de vorm van je lichaam zodat je maximaal recupereert tijdens je slaap. En omdat het weer helaas niet altijd zonnig en droog is, kan een bivvy een goed idee zijn. Onze tenten zijn gemakkelijk te vervoeren, op te zetten en houden je droog.

Laat ze kiezen