Accessoires

Harpoenvissen accessoires

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€3513
OBUS TAHITI
OBUS TAHITI
BEUCHAT

OBUS TAHITI

Uitsluitend online verkocht
€2259
€2976
SHELL TAHITI KORT
SHELL TAHITI KORT
BEUCHAT

SHELL TAHITI KORT

Uitsluitend online verkocht
4.3/5 Op basis van 806 Beoordelingen in de winkels en online

ACCESSOIRES VOOR HARPOENVISSEN OM JE VEILIGHEID TE GARANDEREN


Bij harpoenvissen zijn bepaalde accessoires verplicht, terwijl andere sterk worden aanbevolen om de beoefening te vergemakkelijken en je veiligheid te garanderen. Met een drijfplank en een signalisatieboei kun je bijvoorbeeld je aanwezigheid aan de oppervlakte kenbaar maken, even uitrusten en je materiaal vervoeren. Met duiklood en een loodgordel kun je het drijfvermogen van je wetsuit compenseren. En nog andere accessoires kunnen nuttig zijn als je gaat harpoenvissen, zoals een duikmes en een duikcomputer.


VISSTRINGER EN EEN DRAAGTAS VOOR VISSEN: ACCESSOIRES DIE ZO SNEL VERGETEN WORDEN EN TOCH ZO NUTTIG ZIJN!


Een vis vangen is goed, maar weten wat je ermee doet en waar je hem kunt aanhaken zodat je kunt blijven vissen is nog beter! Daarom is een visstringer de ideale oplossing. Er bestaan 2 soorten: de visstringer met draad en de ronde visstringer.


De stringer met draad laat je toe je vangst direct aan je riem te bevestigen. Dit is een praktische oplossing waarmee je kunt blijven vissen zonder na elke vangst terug te hoeven keren naar je boei of boot. Voor extra veiligheid moet je ervoor zorgen dat de stringer niet in de weg zit als je je riem in geval van nood moet openen.


De ronde visstringer kan aan je riem worden bevestigd, maar ook aan je drijfplank of signalisatieboei. Zo hoef je je geen zorgen te maken om overladen te zijn als je blijft vissen.


Om versgevangen vissen en schaaldieren op te bergen en mee te nemen, kun je ook een vis- en schaaldierennet voor harpoenvissen gebruiken.

EEN KARABIJNHAAK, EEN WAAIER AAN MOGELIJKHEDEN


Door zijn multifunctionele karakter is de karabijnhaak een zeer nuttig accessoire bij onderwatersporten. Hij is discreet en stevig en kan worden gebruikt om materiaal gemakkelijk aan de boei te bevestigen en weer los te maken. Maar zijn nut stopt daar niet en is bijna oneindig bij harpoenvissen en diepzeeduiken in het algemeen.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken