Levelchair

Levelchair, karperstoel

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.6/5 Op basis van 140 Beoordelingen in de winkels en online

VISSTOEL, KARPERSTOEL


VISSTOELTJE KOPEN? KIES VOOR GEMAK


Zoek je naar een visstoeltje, dan gaat het er waarschijnlijk in de eerste plaats om dat deze lekker praktisch is. Niet te zwaar, gemakkelijk inklapbaar en daarmee eenvoudig mee te nemen. Wij begrijpen die gedachte en verkopen dan ook hoofdzakelijk visstoelen met een lichtgewicht aluminium frame. Daarnaast zijn ze in de regel groen van kleur, zodat ze niet opvallen in de natuur. Bovendien zijn al onze visstoelen gemakkelijk in te klappen, zodat je ze in iedere auto of viskar kunt meenemen.


VISSTOEL KOPEN VOOR KARPERVISSEN


Met name wanneer je op karpers gaat vissen is een goede visstoel of ook wel eens levelchair genoemd van groot belang. Je bent immers een flink aantal uren bezig, terwijl je het grootste deel van de tijd aan het wachten bent tot je beet hebt. Kies daarom niet voor het eerste het beste eenvoudige campingstoeltje, maar gun jezelf enig comfort. Door uren te zitten op een oncomfortabele stoel gaat je het plezier in het vissen immers gauw over. Al onze levelchairs zijn daarom uitvoerig getest en specifiek afgestemd op langdurig gebruik.


KARPERSTOEL KOPEN? HOUD DAN HIER REKENING MEE!

Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden wanneer je een karperstoel wilt kopen. Daarbij kijken we zowel naar het zitcomfort als het gemak om de stoel mee te nemen. Denk bij de aanschaf daarom aan de volgende punten:

  • Het gewicht van de stoel
  • De afmetingen
  • De rugleuning
  • Met of zonder armleuningen
  • Met of zonder verstelbare poten
  • Zitcomfort


VISSTOELEN MET HENGELSTEUN


Bij statisch vissen, zoals karpervissen, is een goede hengelsteun onmisbaar. Nu zijn er visstoelen met geïntegreerde hengelsteun verkrijgbaar, maar deze zijn doorgaans minder stevig en van mindere kwaliteit. Vandaar dat je er wat ons betreft beter voor kunt kiezen om geen visstoel met hengelsteun, maar een losse rodpod of steun te nemen. Zeker wanneer je langere tijd achtereen gaat vissen biedt dit meer gemak dan een visstoel met hengelsteun, waarbij de hengels tussen je benen liggen.


Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken