Crashpads

Klimmen Crashpads

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.7/5 Op basis van 13 Beoordelingen in de winkels en online

CRASHPADS VOOR EEN VEILIGERE KLIMSESSIE

Het boulderen of blokklimmen is een veeleisende full body workout die een maximale concentratie vereist. Ongeacht de moeilijkheidsgraad is het volkomen normaal om nu en dan eens je evenwicht te verliezen je zal meerdere keren vallen vooraleer je een route beheerst. Om blessures te vermijden is het aangeraden om crashpads te gebruiken.


Crashpads zorgen ervoor dat je op een veilige en betrouwbare manier jouw gewaagde klimsessies kan uitvoeren op je eigen klimmuur binnen of buiten op de rotsen. Op deze manier kan je je volledig concentreren op het klimmen zonder angst voor blessures.


CRASHPADS IN VERSCHILLENDE SOORTEN NAARGELANG DE GROOTTE EN DE VULLING

• De grijze Simon Crashpad 1 m x 1 m biedt een schokdemping dankzij een specifiek schuim met twee dichtheden. Het zeer robuuste materiaal van deze valmat beschermt de klimmer uitstekend bij een val. Dankzij een slimme vouwtechniek kan je deze crashpad overal mee naartoe nemen als draagriem of rugzak. Bovendien is de crashpad voorzien van riempjes waardoor hij makkelijk te transporteren is.
• Heb je nog meer bescherming nodig? Dan raden we je de Simon Crashpad Bigblocker 1,4 m x 1,1 m aan. Deze biedt een groter opvangoppervlak dat nog steviger is. Bovendien is de crashpad 12 cm dik. Deze crashpad zorgt voor nog meer comfort bij het vallen.

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken