Recreatie

Petanqueballen recreatie

Hulp bij je keuze
Hoe kies ik de juiste petanqueballen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.6/5 Op basis van 925 Beoordelingen in de winkels en online

RECREATIEVE PETANQUEBALLEN VOOR MAXIMAAL PLEZIER


Er gaat niets boven recreatieve ballen om met familie en vrienden het plezier van petanque te ontdekken. Ballen voor vrijetijdsgebruik zijn lichter en kleiner dan wedstrijdballen. Ze kunnen van kunststof of staal zijn gemaakt, met een standaarddiameter die geschikt is voor alle handgroottes en -vormen, zowel van kinderen als volwassenen. Recreatieve ballen zijn gewoonlijk gevuld met water of zand om ze meer gewicht te geven. Het feit dat ze lichtjes verzwaard zijn, verandert hun roleigenschappen. Maar wie maakt zich daar nu druk om tijdens een aperitief of een uitstap naar het strand?


DE IDEALE PRECISIESPORT VOOR KINDEREN


Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit om met je gezin te doen? Dan biedt petanque heel wat troeven! Dit spel ontwikkelt inderdaad op een speelse manier het concentratie- en analysevermogen, hoofdrekenen en het omgaan met cijfers. Deze sport is toegankelijk vanaf zeer jonge leeftijd, dankzij de petanqueballen voor kinderen die door het hele gezin kunnen worden gebruikt.


RECREATIEVE SETS DIE WERKELIJK ALLES HEBBEN!


Onze recreatieve petanquesets worden verkocht in een draagtas met een but. Op die manier zijn deze sets van GEOLOGIC en OBUT gebruiksklaar. Ze zijn gemakkelijk op te bergen en kunnen overal mee naartoe worden genomen. Je hebt de keuze tussen een set van 3 ballen voor één speler of een set van 8 ballen voor maximaal 4 spelers. Zo kan je samen met het gezin genieten van een uitdagend partijtje petanque!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken