Gaiters

Trailgaiters

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.7/5 Op basis van 72 Beoordelingen in de winkels en online

WAT ZIJN GAITERS VOOR TRAILS?


Voor trailers, lopers en wandelaars is een gaiter een stuk stof dat je over je schoenen of je onderbeen trekt. Op je schoenen maak je ze meestal vast met klittenband of haakjes, zodat ze ondanks je intense inspanningen blijven zitten. Gaiters voor trails zijn bedoeld om je te beschermen en hebben slechts één functie: je beschermen tegen allerlei indringers: keien, zand, sneeuw of modder.


HOE GAITERS VOOR TRAILS KIEZEN?


Hou je van trailrunning of hardlopen? Geniet van de extra bescherming van gaiters! Heel wat gaiters voor trails zijn waterdicht, maar let op, want een aantal lichter modellen zijn dat niet. Sommige gaiters voor trails zijn dik en stevig, terwijl andere dun en licht zijn en dus minder lang meegaan. Om je trail zo optimaal mogelijk te laten verlopen, kies je maar beter voor waterdichte gaiters die het midden houden tussen degelijke bescherming en lichtheid.


VIND JE GAITERS VOOR TRAILS BIJ DECATHLON


Met gaiters voor trails kan je een meer technisch parcours aan terwijl je minder hinder ondervindt van de obstakels onderweg en de weersomstandigheden. Zo voorkom je ook wrijving en kan je tijdens het rennen écht genieten van het landschap waar de wegen doorheen kronkelen. In die optiek vind je bij DECATHLON zowel korte en ultralichte gaiters als hoge, beschermende gaiters voor trails.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken