Ontdek Sporteasy, de beheerapplicatie voor sportclubs

Ontdek sporteasy, de applicatie voor sportclubs en leden

.

Amateursport betekent twee keer zoveel tijd besteed aan het organiseren als aan het beleven van je passie: onze partner SportEasy laat je toe deze trend om te keren.

Sporteasy in 2 minuten

Het doel van sporteasy

Een amateursportteam beheren moet een plezier blijven. Wat voor soort praktijk je ook hebt: in clubverband, in je vrije tijd of met vrienden, SportEasy zal je leven en dat van je team vereenvoudigen.

Teammanagement

Voor coaches, spelers en ouders van spelers

1.300.000 managers, coaches, spelers en ouders vertrouwen al op SportEasy. SportEasy stelt managers en coaches in staat tijd te besparen, en stelt spelers en ouders in staat hun emoties te delen.

Met de SportEasy-website en iOS- en Android-apps blijf je verbonden met je team, waar je ook bent. Met SportEasy kun je alle informatie over je leden centraliseren en bijwerken, en ze overal op je computer of smartphone raadplegen. Gedaan met de Excel-tabellen!

Het is niet meer nodig om sms, e-mails of WhatsApp-groepen te vermenigvuldigen: alle communicatie verloopt via SportEasy. Start een discussie met wie je maar wilt in het team, activeer meldingen, stuur lastminute-informatie via de discussie over het evenement en deel wat je wilt via foto, video, pdf ...).

Wedstrijden, trainingen, toernooien of etentjes: SportEasy laat toe de teamkalender te delen en de organisatie van elk evenement te vereenvoudigen. Roep je spelers op in 1 klik: ze worden rechtstreeks op de hoogte gebracht via e-mail of push-notificatie. Volg in realtime wie aanwezig is voor het evenement en geef vertragingen en afwezigheden aan, al dan niet gerechtvaardigd, en vind een aanwezigheidsverslag.

Maak je opstellingen zoals in een videogame. Voor alle teamsporten stelt SportEasy je in staat om starters en wisselspelers te kiezen, en het beste tactische schema. Plaats de beschikbare spelers in het beste tactische schema zoals in videogames en jij beslist wie de opstelling kan zien (bijv. : alleen de coaches). Je kunt je opstellingen zelfs delen op sociale netwerken.

Carpoolen, shirts wassen, de sandwiches... Iedereen neemt deel aan het dagelijkse leven van het team. Wijs taken toe aan spelers, ouders of vrijwilligers en zorg ervoor dat het niet altijd dezelfde zijn die ze uitvoeren!

Volg je kampioenschap rechtstreeks op SportEasy! Vind de kalender, resultaten en rangschikking van je kampioenschap op een speciaal tabblad. Creëer je hele competitie, je tegenstanders en de komende wedstrijden en vul de resultaten van de wedstrijden dag na dag in. Vind gedetailleerde statistieken van het team en van elk van je spelers door de statistieken na elke wedstrijd in te voeren (score, doelpuntenmakers, aangevers, enz.). Vind bijgewerkte rapporten om de conditie van het team te volgen en maak een geïndividualiseerde opvolging van je spelers. Zijn er afwezigen bij de wedstrijden? Ze kunnen de wedstrijd nu live volgen met Live Stats.

Een levendige post-wedstrijd tussen teamgenoten: schrijf en deel het verslag van elke wedstrijd, de beoordelingen, stemmen, commentaren, foto's, video's ... Stem op de beste speler van de wedstrijd en beoordeel je teamgenoten van 1 tot 10 op basis van hun prestaties. Jij beslist wie deze functies kan gebruiken (bijv.: alleen de coaches).

Jaarlijkse bijdrage, betaling van een opleiding of een nieuw trainingspak : volg de betalingen van je leden, die rechtstreeks online kunnen betalen.

Je hebt het begrepen, onbeperkte mogelijkheden om het leven van je team te leven, elke dag, gemakkelijk op de website of applicatie.

Clubmanagement

Voor clubvoorzitters

Je bent clubbestuurder, welnu SportEasy heeft aan jou gedacht en aan het beheer dat een club nodig kan hebben. In dit beheer is het de centralisatie die het kantoorpersoneel in staat zal stellen de club te beheren. Het goede aan deze applicatie is dat ze je toelaat je documenten te centraliseren. Dankzij de software SportEasy, toegankelijk op computer, tablet of smartphone, heb je toegang tot alle informatie over je leden, beheer je hun inschrijvingen, communiceer je met hen, en maak je je groepen, je teams en je evenementen aan.

De voordelen:
- Maak zoveel teams en groepen als je wilt.
- Centraliseer alle communicatie met clubleden in één tool.- Visualiseer de evenementen van elk team (wedstrijd, toernooien, training), van elke groep (b.v. : kantoorvergadering) of van de club (b.v. : eindejaarsfeest) op een gedeelde agenda.- Ontlas de cashflow van je vereniging door het registratieproces en de inning van de jaarlijkse bijdragen sterk te vereenvoudigen.- Bied een sterke digitale zichtbaarheid aan je sponsors en voeg tot 15 banners toe op de SportEasy web- en mobiele applicatie. Krijg toegang tot de resultaten van de reclamecampagne van elke sponsor (extra optie alleen beschikbaar voor clubs met een SportEasy Club-abonnement).

Interactief en plezant!

Gedaan met het niet in beschouwing nemen van het amateurvoetbal, met SportEasy kun je volgen en gevolgd worden. Je deelt graag je passie, niets beters voor jou dan alles te centraliseren. LiveStats zal ook spelers die niet aanwezig zijn op de dag van de wedstrijd in staat stellen de hoogtepunten van de wedstrijd van op afstand te volgen. Deze applicatie geeft al deze voetballers een voorproefje van hun droomwereld, die van een profvoetballer.