GEEF EEN 'AUM' CADEAU AAN EEN YOGI(NI) DEZE KERST!

Van yogabolsters voor meditatie tot yogamatjes die je kan gebruiken voor een sessie op het strand. In dit lijstje vind je hét perfecte cadeau waar elke yogi blij van wordt...

yoga kerstcadeau

1. Een yogamat

Een mat is hét belangrijkste onderdeel van de uitrusting van elke yogaliefhebber. Een mat met veel grip is een topkeuze voor iemand die dynamische yoga doet, want het helpt hem of haar niet uit te glijden bij staande poses. Een dikke mat is heel comfortabel en dus aangenaam voor zachtere vormen van yoga. Voor de allerkleinste yogi in je familie raden we een kindermat aan. De geprinte illustraties op deze matjes nodigen uit tot het experimenteren met tal van poses. 

yogamat kerstcadeau

2. Een draagtas voor je mat

Een yogamat meenemen op je fiets?  Dat kan wel eens een uitdaging zijn. Een draagtas kan de fietsende yogi(ni) een grote dienst bewijzen. Bovendien beschermt een tas je mat tegen licht, vocht en vuil, waardoor deze mat een stuk langer mee gaat. Een kleine investering in comfort en duurzaamheid. .  

yoga transporttas

3. Een bolster

Een bolster - of yogakussen - van biokatoen zorgt voor ondersteuning in tal van houdingen. Een zacht cadeau voor yogi die regelmatig thuis aan yin of restorative yoga doen.

 

Zafu voor meditatie

4. Een yogablok 

Een yogablok biedt veel steun in elke practice. De synthetische blokken uit mousse zijn licht en bieden subtiele steun bij bepaalde moeilijke poses. Yogablokken uit kurk zijn iets steviger en bieden grip en stabiliteit bij tal van dynamische yogastijlen, je koopt ze best in paar. 

yoga blok

5. Een Yoga Pad 

Dit “kussentje” verlicht de druk op knieën en polsen tijdens de yogasessies. Sommige yogi(ni) gebruiken het ook voor meer comfort tijdens hun kopstand. 

Yoga Pad

6. Een yogariem 

De yogariem is het ideale hulpstuk voor beginnende en gevorderde yogi's die hun poses willen verbeteren. Het perfect pakje onder de kerstboom: lekker compact en lief voor het milieu. Onze Decathlon yogariemen bestaan uit ongeverfde biokatoen.

Yoga riem

7. De antisliphanddoek 

Een yogahanddoek doet zowel dienst  als mat of als bescherming om op je mat te leggen. De microvezels absorberen zweet, ideaal voor Hot Yoga. Verkrijgbaar met en zonder print. 

 

 

antisliphanddoek

8. Een matspray 

Deze matspray - gemaakt met essentiële oliën - is helemaal "Made in France”. Een snelle en ecologische manier om je mat proper te houden. 

yogamat spray

Wat je budet ook is, je vind vast wel het perfecte yogacadeau in onze webshop.

#disconnecttoselfconnect tijdens de feesten en een fijne vakantie!

Vanwege de hele Decathlon Yoga-familie