HOE KIES IK EEN TENNISTAS?

Welke tennistas past bij jouw tennisactiviteiten? Welke tennistas is het meest geschikt voor jouw rackets? Volstaat een rugzak of heb je een grotere tennistas nodig? Tennistassen bieden vele mogelijkheden, lees daarom deze instructie!

tenniszak

Het kiezen van je tennistas zal voornamelijk worden gebaseerd op je tennisniveau en je specifieke behoeften of het gebied van grootte van de tas.

TENNISNIVEAU

Artengo biedt drie types tennistassen op basis van u tennisniveau en de frequentie dat u tennist.

VOOR INTENSIEF GEBRUIK

Als je een competitiespeler bent en je speelt meerdere keren per week, dan heb je een tas nodig waar maximaal 12 rackets in passen. Deze tassen bevatten ook vakken voor schoenen en accessoires en bezitten tevens sterkte draagbanden die het dragen van de tas makkelijk en comfortabel maakt.

VOOR REGULIER GEBRUIK

Als je regelmatig tennist (een keer per maand tot 2 keer per week) en je maakt zichtbaar vooruitgang in je spel dan zal een tennistas voor 6 rackets voor je volstaan. Deze tassen bevatten ook vakken voor schoenen en accessoires.

INCIDENTEEL GEBRUIK

Als je een nieuwe tennisser bent of als je af en toe tennist (een keer per maand maximaal), dan zal een hoes of een tas voor drie rackets volstaan. De lichtheid en de sterkte van de tas zijn de twee essentiele troeven voor je!

KIES DE TENNISTAS DIE BIJ JE PAST

Mocht je voorkeur niet uitgaan naar een tennishoes of tas, dan hebben we als alternatief ook nog een speciale tennis rugzak. Het voordeel hiervan is dat je naast maximaal twee rackets ook plaats is voor accessoires. Erg handig is hierbij dat de tas uit verschillende compartimenten bestaat!

tennistas_artengo