TENNISTAS

Tennistassen?

Welke tas heb je nodig voor jouw manier van tennissen? Welke tas is het meest geschikt voor jouw rackets? Volstaat een rackethoes? Tennistassen zijn er in alle soorten en maten, we helpen je om de juiste te vinden!

Het kiezen van je tennistas zal voornamelijk worden gebaseerd op je tennisniveau en je specifieke behoeften of het gebied van grootte van de tas.

De tassen

Artengo biedt drie soorten tennistassen, telkens met andere mogelijkheden en inhoud.

 • VOOR BEGINNERS

  Rackethoes tc

  Onze hoezen beschermen je tennisracket en zijn gemakkelijk te dragen, ideaal voor beginnende spelers en speelsters!
 • VOOR GEVORDERDEN

  Rugzak 100bp

  Een rugzak is gemakkelijker te dragen dan een klassieke tas en het perfecte alternatief voor jonge tennisspelers of spelers die zich met de fiets verplaatsen. • VOOR EXPERTS

  Tennistas 960l

  Die tennistassen zijn verkrijgbaar met verschillende inhoud en bedoeld voor een complete tennisuitrusting: rackets, ballen, handdoek, accessoires, reservekleding... De tassen zijn op verschillende manieren te dragen (op de rug, aan de schouder of in de hand).

Hoe kies je een tennistas?

Rugzak 960bp

Voor de tennisspeler die een rugzak wil om zijn rackets en complete uitrusting te beschermen en mee te nemen.
De rugzak van Artengo werd specifiek ontwikkeld voor tennis en is voorzien van een stijf thermovak. Er passen tot 2 tennisrackets in. Je kan er gemakkelijk al je sportspullen in opbergen. 

Slechtefoto

Adrien magnier

Productmanager tassen

Voor tennis heb je een tas nodig om je rackets en spullen te vervoeren en te beschermen. In ons assortiment tassen van Artengo vind je geschikte tassen voor iedere manier van verplaatsen en met een volume dat aangepast is aan al onze producten.