Je lichaam heeft te maken met temperatuurverschillen door inspanning en het weer. Om het spelplezier te verhogen tijdens verschillende inspanningen of weersomstandigheden heeft KIPSTA een ruim assortiment aan thermokleding ontworpen.

Fris tot koud weer (temperaturen tussen 5 en 15 graden)

Om droog en warm te blijven tijdens de training of wedstrijd raden wij aan om thermokleding te kiezen uit de KEEPDRY range. Deze range zorgt ervoor dat het zweet snel en doeltreffend wordt afgevoerd en jij dus comfortabel en droog kan sporten. Dankzij de pasvorm behoud je ook alle bewegingsvrijheid.

De thermokleding is gemaakt met zo min mogelijk naden, waardoor je geen irritaties krijgt door wrijving. Onze KEEPDRY range bestaat uit veel verschillende kleuren zodat er altijd iets matched met je clubkleding. We hebben shirts met korte en lange mouwen, shorts en tights.

Ben je op zoek naar teamsport thermokleding? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende thermokleding voor teamsport. Wij hebben thermoshirts en thermobroeken voor koud en warm weer. De Keepdry reeks is ideaal om te dragen bij temperaturen tussen de 5 en 15 graden. Deze thermoshirts zijn te verkrijgen met lange mouwen en korte mouwen. En we hebben shorts en tights in deze range. De voordelen van de keepdry range zijn dat ze het zweet snel afvoeren, comfortabel zitten door het minimale naden gebruik en je door de pasvorm vrij kunt blijven bewegen.

Hoe kies ik thermische onderkleding voor teamsport?

 Koud tot zeer koud weer (temperaturen lager dan 5 graden)

Om goed warm te blijven tijdens de training of wedstrijd raden wij aan om thermokleding te kiezen uit de KEEPWARM range. Deze range zorgt ervoor dat je goed warm blijft bij zeer koude temperaturen en is bovendien waterafstotend. De stof is zo gemaakt dat deze wel blijft ademen en het zweet goed afvoert.

De range KEEPWARM bestaat uit shirts met lange mouwen en we hebben een compleet assortiment met accessoires zoals mutsen, nekwarmers en handschoenen. De handschoenen hebben speciale gripzones in de handpalm zodat je de bal beter vast kunt houden.

Kipsta biedt dus ook de Keepwarm range aan met thermoshirts met lange mouwen en thermobroeken. Deze range is ideaal om te dragen bij temperaturen rond de 0 graden. De voordelen van deze range zijn dat ze je warm houden door de dikkere materialen en sommige modellen zijn waterafstotend. Daarnaast hebben we ook mutsen, nekwarmers en handschoenen om je tegen de kou te beschermen. Teamsport is in Nederland super populair en daarom hebben wij bij Decathlon teamsport thermokleding voor zowel volwassenen als kinderen. Ga je beginnen met teamsport en ben je op zoek naar betaalbare thermokleding? De thermokleding van Kipsta heeft een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoet aan alle eisen die je als beginnende teamsporter nodig hebt.

Hoe kies ik thermische onderkleding voor teamsport?
Hoe kies ik thermische onderkleding voor teamsport?

Jérémie

ONDERKLEDING SPECIALIST

Het KEEPDRY 500 shirt is ademend en dus ideaal voor trainingen en wedstrijden omdat de stof zorgt voor een goede afvoer van vocht en een uitstekende bewegingsvrijheid. Je kunt dit shirt in veel verschillende kleuren selecteren zodat een thermoshirt in de kleur van je vereniging kunt kiezen