HOE KIES JE DE JUISTE MASSAGECRÈME OF -OLIE ?

.

HARDLOPEN

VOOR DE INSPANNING

Voordat je begint te sporten is het belangrijk om je spieren op te warmen. Masseer ze daarom goed met onze Tonic Gel, met een neutraal effect, of met onze Warm Gel, die een verwarmend effect heeft. Door deze gels in te masseren verlicht en versterk je je spieren, zodat ze optimaal kunnen functioneren bij je sporttraining of -wedstrijd.

NA DE INSPANNING

Na een intensieve inspanning of belasting is rust alleen niet genoeg om je lichaam optimaal te laten herstellen. Een goede massage heeft belangrijke voordelen voor je huid, spieren, pezen, bloedsomloop, je zenuwstelsel en zelfs je geest. Een massage voelt beter aan als je een olie, balsem, crème of gel gebruikt om je handen beter over de huid te laten glijden. Een goed product kiezen, dat speciaal werd ontwikkeld voor sporters, zorgt voor een betere recuperatie.

crème-massage

HOE KIES JE DE JUISTE MASSAGECRÈME OF -OLIE ?

Als extraatje bij een geslaagde massage zorgt olie, crème, balsem of relaxerende gel ook nog eens voor een mooi gevoede, ademende huid. Er bestaat een hele waaier aan producten met verschillende voordelen, geurtjes of textuur. Bepaalde actieve bestanddelen zijn echter speciaal ontwikkeld voor sporters, om hen te helpen bij hun herstel. Idealiter kies je voor een product met arnica. Deze plant staat bekend om zijn kalmerende, hydraterende, revitaliserende en verzachtende eigenschappen. En dat kan een sporter wel gebruiken voor zijn recuperatie. In onze producten zitten ook essentiële oliën, nog iets waar sporters blij mee zullen zijn. De keuze voor een bepaalde textuur ten slotte hangt af van je eigen voorkeur: crème, balsem, olie of gel: aan jou de keus.

- Voor een lange, praktische massage: gebruik onze massagecrème RECUP. Zijn innoverende textuur combineert de handigheid van een crème met de voordelen van een olie. Hij ziet eruit als een crème: praktisch en minder gedoe dan een olie. Als je de crème begint te gebruiken, wordt hij echter olieachtig, zodat je lange massages kunt geven.

- Voor een lange massage: kies voor de massageolie RECUP. Deze olie bevat arnica en essentiële oliën van bergthee, pepermunt en den.

- Voor een lange, verwarmende massage: kies voor onze massagebalsem RECUP. Deze balsem bevat arnica en essentiële oliën van bergthee, rozemarijn, eucalyptus en cajeput. Voor een aangenaam verwarmend, ontspannend effect.

- Voor een lange, verfrissende massage: kies voor onze massagegel RELAX. Deze gel biedt een onmiddellijk verfrissend effect, je benen worden lichter en je spieren voelen minder moe aan. 

stephanie-mouragues

Stéphanie

Productmanager

Ik ben gebeten door sport. Ik heb aan gym gedaan, volleybal gespeeld en gefitnest voordat ik uiteindelijk triatlon ontdekte. Ik ben verslaafd aan uitdagingen, en sinds vorig jaar doe ik aan sprint triatlons voordat ik me aan de olympische afstanden waag!

Sinds 2 jaar zit ik op het recuperatieproject, om ervoor te zorgen dat sporters hun trainingen met plezier aaneen kunnen rijgen, dat ze vooruitgang kunnen boeken en jarenlang en blessurevrij bezig kunnen zijn met hun passie.