HOE KIES JE DE JUISTE ZWEMKLEDIJ VOOR HEREN?

De keuze voor een zwembroek hangt af van twee criteria: je niveau en je noden.

zwemkledij heren

Wat je doelstellingen in het zwemmen ook zijn, zonder de juiste uitrusting zal het moeilijk worden om ze te bereiken. Het begint al bij de zwemkledij die je draagt. Nabaiji, het zwemmerk van de groep DECATHLON, geeft je tips om de juiste zwembroek te kiezen.

HET GEBRUIKSNIVEAU

zwemkledij heren expert

EXPERTNIVEAU

Gevorderde zwemmers willen vooral hun lichamelijke conditie en prestaties verbeteren. Ze beheersen dan ook de vier slagen.

zwemkledij heren halfgevorderd

NIVEAU HALFGEVORDERDEN

Halfgevorderde zwemmers doen aan zwemsport omdat ze hun spierkracht en techniek willen verbeteren. Ze beheersen twee tot vier zwemslagen.

zwemkledij heren beginner

BEGINNERSNIVEAU

Beginnende zwemmers willen vooral genieten van hun sessie en zich op hun gemak voelen in het water. Ze beheersen één of twee zwemslagen.

WELKE ZWEMKLEDIJ KIES JE ALS BEGINNEND ZWEMMER?

Als beginnend zwemmer wil je vooral een comfortabele zwembroek, waarin je je op je gemak voelt tijdens het zwemmen. Zwemkledij voor beginnende heren bestaat in drie vormen:  

 

zwemkledij heren beginner

Zwemslip

zwemkledij heren beginner

Zwemboxer

zwemkledij heren beginner

Zwemshort

WELKE ZWEMKLEDIJ KIES JE ALS HALFGEVORDERD ZWEMMER?

Halfgevorderde zwemmers willen zwemkledij die steun biedt bij de zwembewegingen en die zeer chloorbestendig is. Dat is echt belangrijk als je regelmatig gaat trainen. Hier stellen we twee soorten zwemkledij voor: 

zwemkledij heren halfgevorderd

Zwemboxer

zwemkledij halfgevorderde heren

LANGE ZWEMBOXER VOOR MEER STEUN

 WELKE ZWEMKLEDIJ KIES JE ALS GEVORDERD ZWEMMER VOOR JE TRAININGEN?

Ervaren zwemmers willen kledij met voldoende bewegingsvrijheid die zeer chloorbestendig is, een echte must voor intensieve trainingen. Hier stellen we drie soorten zwembroek voor: 

zwemkledij heren expert

Zwemslip

zwemkledij heren expert

ZWEMBROEK MET BREDE ZIJKANT

zwemkledij heren expert jammer

JAMMER

WELKE ZWEMKLEDIJ KIES JE ALS GEVORDERD ZWEMMER VOOR JE WEDSTRIJDEN?

Zeer ervaren zwemmers gebruiken jammers die speciaal ontwikkeld werden voor wedstrijden en die goedgekeurd zijn door FINA. Ze bieden een heel goede hydrodynamiek en een goede ondersteuning voor de spieren, om beter door het water te glijden. Zo verbeter je je tijden en je prestaties.

zwemkledij heren wedstrijden