HOE KIES JE EEN CARDIOFITNESSOUTfit VOOR HEREN?

Bij de keuze van je cardiokleding moet je afgaan op je niveau en hoe vaak je traint, die elementen bepalen namelijk hoe technisch ze moet zijn. Hoe hoger je niveau, hoe technischer je outfit: afvoer van transpiratie, elastische onderdelen, lichte materialen en beperking van geurtjes.

fitness_cardio_heren_outfit

AFVOER VAN DE TRANSPIRATIE

Tijdens cardiotraining (loopband, crosstrainer, hometrainer, ...) transpireert je lichaam, waardoor je met deverkeerde kleding al snel een klam gevoel krijgt. Daarom ontwikkelen de ingenieurs van ons R&D- laboratorium speciale materialen.

Dankzij hun research kunnen wij een assortiment kleding aanbieden dat het vocht absorbeert, naar buiten afvoert en verspreidt en zo snel droogt.

hoe_kies_ik_mijn_cardio_outfit

ELASTISCHE MATERIALEN

Om onbeperkt in alle richtingen te kunnen bewegen, en squats, sprongen en burpees aan elkaar te kunnen rijgen, heb je bijzonder elastische materialen nodig. Al onze shorts, T-shirts en vesten voldoen aan die voorwaarde en laten je volledig vrijuit bewegen.

cardio_fitness_heren_kledij

LICHTE MATERIALEN

Om vrijuit te kunnen bewegen tijdens het sporten heb je ook lichte materialen nodig. Onze kleding is daarom zo soepel dat je niet eens merkt dat je ze draagt. (Je vindt de lichtste materialen in ons assortiment 900).

lichte_materialen_fitness_cardio_heren

BEPERKING VAN GEURTJES

Naast de afvoer van transpiratie bevatten sommige stoffen ook een anti-geurtechnologie, die het ontstaan van vieze geurtjes tegengaat. Een echte troef voor cardiotraining in de sportzaal.

cardiofitness_heren