HOE KIES JE EEN KOELER VOOR OP DE CAMPING?

Je kiest een koeler op basis van 4 criteria: de bewaartermijn van de etenswaren en de drank, de inhoud, de compactheid en het draaggemak.

koeler voor camperen

De bewaartermijn van de inhoud, de afmetingen, de compactheid en het draaggemak: koelers bieden verschillende oplossingen om je etenswaren en je drank te bewaren op de camping.Je kiest een koeler op basis van 4 criteria: de bewaartermijn van de etenswaren en de drank, de inhoud, de compactheid en het draaggemak.

BEWAARTERMIJN

Wat de bewaartermijn van de etenswaren betreft, worden al onze koelers getest volgens de norm EN 12546-2 voor koelers.~Onze 'compact fresh'-koelers zijn de meest doeltreffende op de markt, meer bepaald dankzij het innoverende 'fresh'-materiaal. Bij een buitentemperatuur van 32° C houden ze etenswaren 11 uur lang koel, zonder koelelement.

INHOUD EN COMPACTHEID

De inhoud van onze koelers schommelt tussen 10 tot 36 liter.

Onze koelers zijn gemaakt uit een soepel materiaal. Je kunt ze samenvouwen, zodat ze minder plaats innemen wanneer je ze niet gebruikt.

De 'compact fresh'-modellen maken gebruik van het zelfopblazende systeem van slaapmatjes voor trekkers, je kunt ze dus platduwen en erg compact maken.

inhoud en compactheid van de koeler

DRAAGGEMAK

Wat het draaggemak betreft, vind je bij ons ook koelrugzakken waarmee je je etenswaren koel houdt tijdens een trektocht van 1 dag.

draaggemak koeler voor op de camping