sphere media background sample

Festivals: wat kan je huren voor op de camping?

Staan er bepaalde festivals op het programma deze zomer, maar weet je niet welk kampeergerief je moet meenemen? Zoek dan niet verder! Hier is een lijst met al wat je nodig hebt. Bovendien kan je dit alles gewoon bij Decathlon huren. Is het je eerste festival, of heb je al wel wat ervaring? Maakt niet uit, met deze lijst is iedereen verzekerd van comfort, gemak en plezier!

Je kampeergerief voor een festival huren is niet alleen praktisch, maar ook voordelig. Bekijk onze zorgvuldig uitgekozen selectie: van ruime tenten en knusse slaapzakken tot handige rugzakken om alles mee te nemen. Alles voor een onvergetelijk festival te beleven. En dat zonder de logistieke rompslomp …

Tenten

Heb je naast je festivalticket ook een ticket voor de camping gekocht, maar heb je nog geen materiaal? Dan is een kampeertent huren misschien wel ideaal voor een zorgeloze, comfortabele ervaring. Je eigen stekje op de camping opzoeken, zonder al het gedoe van het kopen, vervoeren en stockeren het hele jaar door. Huren geeft je de vrijheid om verschillende tenten te ontdekken: van ruime modellen die ideaal zijn voor groepen, tot lichtgewicht tenten voor zij die liever alleen slapen. Met prijzen die variëren van €8 tot €24 per dag, afhankelijk van de grootte van de tent, bespaar je geld uit terwijl je ook de impact op het milieu beperkt. 

Festival & camping : les indispensables disponibles en location
Festival : sacs de couchage disponibles en location

Slaapzakken

Een tent is al goed om je spullen in op te bergen en beschut te zijn tegen regen en wind, maar met een slaapzak is het toch net nog wat comfortabeler! Een slaapzak huren is een garantie op warme, comfortabele nachten. Vergeet al dat gedoe van het onderhoud: huur een slaapzak van goede kwaliteit voor maar €2 tot €9 per dag. Je hebt de keuze uit modellen voor alle omstandigheden, zodat jij op je twee oren kan slapen. Klaar om het beste uit je festivalnachten te halen?

Festival : matelas

(Zelf)opblaasbare matrassen

Met een tent en slaapzak kom je ook al ver, maar een matras voegt toch net dat tikkeltje extra comfort toe aan je nachten. Ook opblaasbare en zelfopblaasbare matrassen kan je huren bij Decathlon voor slechts €3 tot €5 per dag. Ze zijn makkelijk te vervoeren en garanderen je een pijnvrije nachtrust, zodat jij er de volgende dag weer staat!

Festival & camping : les indispensables disponibles en location

De kampeerdouche

Laat vuil uw festivalervaring niet verpesten! Met een kampeerdouchecabine kunt u afscheid nemen van lange wachtrijen en twijfelachtige of te verre douches. Stel je voor dat je jezelf kunt opfrissen in alle privacy, direct naast je tent. Het huren van deze cabine is een echte game-changer, die netheid en comfort biedt voor slechts 3 euro per dag. Perfect voor degenen die fris en energiek willen blijven gedurende het hele festival, zonder in te boeten op gemak.

Festival & camping : les indispensables disponibles en location

Kampeermeubels

Opvouwbare kampeertafels en -stoelen om je festivalervaring nog aangenamer te maken? Zeker wel! Het comfort van soms eens te kunnen uitrusten op een aangename stoel valt niet te onderschatten. Zit niet langer op de grond, want voor tussen de €2 en €4 per dag geniet je al van een beetje kleine luxe. Eten, spelletjes spelen, of gewoon ontspannen? Tover je camping om tot een aangename en praktische leefruimte.

Festival & camping : sacs à dos isotherme

Koelboxen en isotherme rugzakken

Ook al kan je op het festivalterrein eten en drinken, toch is het veel praktischer om je drankjes en bepaalde etenswaren koel te kunnen houden op de camping. Koelboxen en isotherme rugzakken zijn essentieel om optimaal van je drankjes te kunnen genieten. Stel je een zonnige dag voor waarop je tussen twee concerten kan genieten van een gekoeld drankje of een geïmproviseerd aperitief bij jou op de camping. Een echte gamechanger! En als je deze accessoires huurt, kost het je bovendien ook amper iets. Je krijgt toegang tot kwalitatieve producten, en nadien hoef je je geen zorgen te maken over de ruimte die ze innemen.

Rugzakken

Het vervoeren van je kampeerspullen kan al snel een nachtmerrie worden zonder het juiste materiaal. Een grote (trekking)rugzak komt dan altijd van pas. Kampeergerief, eten en drinken en nog een paar extra’s … Je neemt het allemaal makkelijk mee dankzij de verschillende compartimenten. Nooit meer eindeloos heen en weer reizen met plastic zakken die scheuren. En het beste deel? Je kan ze dus ook huren bij Decathlon! Je hoeft niet te investeren in een dure rugzak die je maar een paar keer per jaar gebruikt.

Festival & camping : les indispensables disponibles en location

Bereid je voor op een onvergetelijke festivalervaring met ons assortiment kampeermateriaal dat je kan huren. Of je nu op zoek bent naar een tent, slaapzak, matras, douche, meubilair, koelbox of rugzak, wij hebben alles wat je nodig hebt om het meest uit je festival te halen zonder logistieke rompslomp. Het huren van kampeermateriaal is niet alleen praktisch en voordelig, het is ook milieuvriendelijker. Ben jij klaar om van je festival een comfortabel en zorgeloos avontuur te maken? 

De verhuur volgens Decathlon

5 goede redenen om je sportmateriaal deze zomer te huren

5 goede redenen om je sportmateriaal te huren bij Decathlon

Je houdt van alle sporten, of je hebt juist je favoriete sport nog niet gevonden? Wij geven je vijf goede redenen om deze zomer eens je sportmateriaal te huren in plaats van aan te kopen.

Decathlon start met verhuur van sportmateriaal

Decathlon start met verhuur van sportmateriaal

De Belg heeft thuis gemiddeld 164 euro aan sportmateriaal liggen dat hij niet meer gebruikt. Bij mensen die vaker sporten, stijgt dit zelfs naar 210 euro. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek bij meer dan 1.000 Belgen in opdracht van Decathlon.

Een duurzaam festival? Je kan ons kampeermateriaal nu ook huren

Een duurzaam festival? Je kan ons kampeermateriaal nu ook huren

Decathlon België start met de verhuur van tenten en kampeermateriaal voor de festivals.