ORAO, HET KITESURFMERK VAN DECATHLON

ORAO, het merk dat je leert kitesurfen!

ORAO, het kitesurfmerk

ORAO is ons kitesurfmerk. Ons gepassioneerde team is helemaal losgegaan om materiaal te bedenken, te ontwerpen en te produceren dat beantwoordt aan de verwachtingen van onze gebruikers. Vanaf het prille begin is het onze missie geweest om technische kwaliteitsproducten te ontwerpen, zodat je plezier beleeft aan het kitesurfen en goeie prestaties kunt neerzetten.... en wij ook!  

ONZE GEOGRAFISCHE LIGGING

Ons team heeft zijn uitvalsbasis in Rijsel, in Noord-Frankrijk. We zijn dus ideaal gelegen: op deze plekken in het noorden is er het hele jaar door genoeg wind, zodat we het materiaal in elke weersomstandigheid en met elk waterniveau kunnen testen.

TECHNISCHE, HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

We ontwerpen technische producten en doen onze uiterste best om je de hoogste kwaliteit te bieden. Ons volledige gamma wordt getest in onze laboratoria, zodat we de prestaties en de betrouwbaarheid van onze producten kunnen garanderen en er zeker van kunnen zijn dat je ze in alle veiligheid kunt gebruiken. We zijn zelf kitesurfers, en we stellen dus heel hoge eisen aan wat we je aanbieden.

Om de techniciteit van onze producten te garanderen hebben we productmanagers, designers en ingenieurs in dienst, die dagelijks bezig zijn met de ontwikkeling en prototypering van onze materialen.

De ontwerper van onze kites heeft een luchtvaartopleiding genoten. Daardoor kunnen we je perfect gevormde kites bieden, waarvan we weten hoe ze het zullen doen in de lucht. Voor de boards werken we samen met “BOARDS TechCenter”, echte specialisten in het ontwerp en de ontwikkeling van onze planken. Door hun ervaring kunnen we je planken bieden met een heel goede prijs/kwaliteit-verhouding.

orao by decathlon

EEN INTERNATIONAAL VERDEELNETWERK

Door ons verdeelnetwerk in de winkels en op onze Decathlon internetsites kunnen we onze producten over de hele wereld aanbieden.

Om je te begeleiden bij de beoefening van je sport kun je rekenen op een team van ambassadeurs, die allemaal gepassioneerde gevorderde of ervaren kiters zijn.~Je vindt onze ambassadeurs in de Decathlon winkels in de grote steden en in onze winkels vlakbij kitespots. Zo kun je geholpen worden door medesporters, die je het beste kunnen begeleiden in de keuze van onze producten, rekening houdend met je niveau.

Ons R&D productteam:

orao by decathlon

Camille Chorlay

Brand leader

Product manager

orao by decathlon

Julien Boucher

Designer

orao by decathlon

François Bassac

Kite Designer

Ons team distributie en productcommunicatie:

orao by decathlon

Anthony Gain

Sales network leader

orao by decathlon

Louis Delecour

Digital & communication leader

orao by decathlon

Guillaume Suin

Retail Supplier

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, en volg ons op de sociale media!