PERFLY BADMINTON

Ons doel: badminton toegankelijk maken voor het grote publiek

paginamerkperfly

ONS NIEUWE BADMINTONMERK

PERFLY is een samentrekking van de Engelse termen "PERformance" en "FLYing". PERFLY wil zich in de markt zetten met technische, gewaagde en vernieuwende artikelen.  

Binnen of buiten ... waar je ook speelt, PERFLY heeft steeds als doel om je een uitzonderlijke badmintonervaring te bezorgen, met doeltreffende technische producten en diensten tegen een onklopbare prijs, om de sport te ontdekken, vorderingen te maken en te presteren.

Geïnspireerd op de kolibrie

Geïnspireerd op de kolibrie

merklabel

Merklabel

Perfly logo

Perfly logo

Perfly badminton

WIE ZIJN WE? 

Het PERFLY-team bestaat uit productmanagers, designers, retail suppliers, digital managers en merchandisers, die allemaal een passie voor BADMINTON delen.

Hun credo? Technische producten aanbieden voor gebruikers van alle niveaus, van beginners tot wedstrijdspelers.

TOPPRODUCT PERFLY BADMINTON

Ga voluit met het racket PERFLY BR 990P! Dit racket geeft je een krachtige slag en precisie dankzij het stijve frame. Het Artencore-concept vermindert de trillingen, voor een betere wendbaarheid. Het wordt gebruikt door onze technische partner en Braziliaans speler Ygor Coelho, de nummer 40 op de wereldranglijst.

topproduct-BR990P

ONTDEK AL ONZE PERFLY BADMINTONARTIKELEN

TOP PRODUCT PERFLY BADMINTON

De shuttle FSC 990 is gemaakt uit 16 ganzenveren van topkwaliteit (cat. 1+) en heeft een dop uit 100% natuurkurk. Je kunt er erg precies en comfortabel op slaan en hij is zeer duurzaam. Deze kwaliteitsshuttle is ideaal voor wedstrijden. Hij werd goedgekeurd door de Badminton World Federation (BWF)  

FSC 990

ONTDEK AL ONZE PERFLY OUTDOORARTIKELEN

outdoor rackets

Outdoor rackets

outdoor shuttles

outdoor shuttles

easy set

netten easy set

INNOVATIE PERFLY BADMINTON