Training en voeding, Decathlon hand in hand met Delhaize.

Training en voeding, decathlon hand in hand met delhaize.

Voor Decathlon betekent beter leven niet alleen meer bewegen, maar ook beter eten! Dat Decathlon enkel sportartikelen verkoopt, ligt nu in een ver verleden.

Dag sportieveling!

Voor Decathlon betekent beter leven niet alleen meer bewegen, maar ook beter eten! Dat Decathlon enkel sportartikelen verkoopt, ligt nu in een ver verleden. We zijn naast een winkel, ook jouw partner in crime bij het kiezen van een gezondere levensstijl. Daarom werken we samen met Delhaize. Samen helpen we je om een ​​gezonde levensstijl te behouden. Een trainingsprogramma zorgt ervoor dat je jezelf kan uitdagen. Tenzij je liever de voorkeur geeft aan dagelijkse beweging? Maakt niet uit wat je niveau is, je goed voelen is het belangrijkste! Deze programma's zijn eenvoudig toe te passen en geschikt voor iedereen!

Ontdek al onze tips voor het beoefenen van een sportactiviteit door deze te combineren met een gezond eetpatroon.

Decathlon en delhaize geven je sportadvies

Alles over sport en eten.

Goed begonnen is half gewonnen. In de sportwereld is dit zeker het geval. Maar wist je dat een goede maaltijd voor of na een training cruciaal is om goede resultaten te behalen? 
Inspiratie nodig? De heerlijke recepten en producten van Delhaize helpen je op weg. 

Een sportieve zomer met decathlon

Deze zomer zullen onze Belgische atleten het beste van zichzelf geven, maar naast gezond eten zal er ook heel wat gesport worden! Of je nu je loopschoenen aantrekt of je petanqueballen of tennisracket uit de kast haalt, lichaamsbeweging maakt gelukkig! Daarom dat Delhaize van 10 juni tot 21 juli een assortiment van 25 Decathlon-producten aanbiedt in alle deelnemende Delhaize-supermarkten en Proxy- en AD Delhaize-winkels in België. De populairste producten zoals voetballen, goaltjes, badmintonrackets en petanqueballen zijn beschikbaar aan dezelfde prijzen als in onze eigen winkels. Voor al je ander sportmateriaal kan je terecht in onze winkels of gewoon tussen het sporten door online. 

Mentale en fysieke kracht

Adem in, uit en strekken! Ahhh. Workouts zijn niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Wist je bijvoorbeeld dat yoga de perfecte manier is om je hoofd leeg te maken en te ontstressen? Ideaal na een lange dag of om de dag goed te beginnen. Laten we werken aan onze "downward facing dog" houding!