JE SPULLEN MET DE FIETS VERVOEREN DOE JE ZO!

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, zijn je dagelijkse spullen geen blok aan je been als je je met de fiets wilt verplaatsen. Je rugzak, je sportoutfit, je laptop, ... je zult amper merken dat je ze bij hebt. Dankzij onze speciaal ontworpen items vind je telkens de perfecte oplossing om je bagage eenvoudig met de fiets te vervoeren!

bagage fiets

WANNEER JE NIET VEEL BIJ HEBT

Je hoeft je gewoontes of stijl echt niet aan te passen als je je met je fiets gaat verplaatsen! En als er nu een accessoire is waar je echt niet zonder kunt, dan is het wel je handtas of clutch met al je kostbare persoonlijke spullen. En die moet je echt niet thuis laten of omruilen voor een rugzak als je met de fiets rijdt.

Een mandje aan je stuur is de perfecte oplossing om je tas veilig te vervoeren. Je hoeft het gewicht immers niet op je schouders te dragen en je kunt je tas steeds in het oog houden. In het mandje vooraan kun je tot 5 kg kwijt. Het is bovendien erg handig voor een stokbrood of de boodschappen op de terugweg van kantoor.

OP EEN DRUKKE DAG ...

Het gebeurt wel vaker dat je tijd te weinig hebt en dat je je handen meer dan vol hebt. Moet je je laptop meenemen naar een afspraak met een klant? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fietstas met valbescherming. Moet je ook nog de boekentas van je kleine kapoen meenemen? Kies dan voor een drager die je voor- of achteraan de fiets kunt bevestigen. Onder de bevestigingsriemen heb je plek om tot 10 kg spullen apart of in een aangepast mandje te vervoeren, zonder je fiets uit balans te brengen.

VERRAST DOOR DE WEERGODEN?

Regent het? Geen probleem, stop je laptop en je lunchpakket in een waterdichte en afneembare tas. Ze zijn in alle geuren en kleuren te verkrijgen: een tas met handvat of een schoudertas kun je zowel te voet als met de fiets perfect gebruiken.

Je spullen met de fiets vervoeren doe je zo!

IN JE VRIJE TIJD

Je weekendplanning bepaalt op welke manier je je spullen gaat vervoeren. Een picknick met vrienden gevolgd door een training in de fitness aan het einde van de namiddag? Kies dan voor een praktische en efficiënte oplossing: een dubbele fietstas. Aan de ene kant kun je je maaltijden en dranken opbergen, terwijl je aan de andere kant je short en tanktop kwijt kunt! Je kunt de tas vastmaken aan de achterkant van je fiets of aan het frame om nog plaats vrij te houden voor een mandje achteraan. Je kunt er tot 7 kg in vervoeren, perfect dus om even boodschappen te gaan doen.  

Tot slot kun je je zonnebril en portefeuille opbergen in een stuur- of zadeltas. Zo, nu ben je volledig klaar om eropuit te trekken!

Je hebt het al begrepen, je fiets past zich aan jou aan en niet andersom: je kunt alles meenemen wat je maar wilt!