RUITERVAKANTIE

Onze 3 favoriete ruitervakanties in Europa

Wil je graag paardrijden tijdens je vakantie? Kies dan voor een ruitervakantie met Decathlon Travel

Ben je een fervent ruiter en wil je ook paardrijden tijdens je vakantie? Decathlon Travel biedt een ruime keuze aan ruitervakanties, van bijscholingen tot meerdaagse uitstappen of een kennismaking. Er is voor elk wat wils.

Onze 12 favoriete ruitervakanties

Tocht te paard in Toscane

Tijdens deze tocht van 8 dagen ontdek je vanuit een westernzadel het Italiaanse platteland van Toscane! haflingers, appaloosas, paints … Met een keuze uit meer dan 60 paarden vind je zeker een paard dat past bij jouw niveau.  

Je verblijft op een boerderij midden in het gebied en geniet van huisgemaakte gerechten bereid met verse producten afkomstig uit de moestuin. 

Onze 12 favoriete ruitervakanties

Paardrijden in Catalonië

In Spanje, met zijn pijnboombossen, uitgestrekte zandstranden en mooie valleien breng je 6 dagen door in het gezelschap van andalusiërs, de typische paarden van de regio.  

Deze vakantie is ideaal voor gezinnen, met specifieke lessen voor elk niveau en activiteiten zoals kajakken, wandelen, bezoeken aan prehistorische grotten voor degenen die niet rijden. 

Je verblijft in een recent gerenoveerde boerderij van meer dan 200 jaar oud, waar je ook een frisse duik kunt nemen in het buitenzwembad.

Onze 12 favoriete ruitervakanties

Paardrijtocht in Montenegro

Een week op ontdekking in Montenegro met stoere kleine paarden van de Balkan ... Een topidee! 

Ruiters die vertrouwd zijn met de 3 gangen rijden buiten en maken kennis met het plaatselijke leven tijdens overnachtingen bij locals in de typische chalets van de regio. Om weer op krachten te komen na een rit kun je genieten van lokale gerechten.

Ontdek andere ruitervakanties

RUITERVAKANTIE

Onze 4 favoriete ruitervakanties over de hele wereld

Wil je graag paardrijden tijdens je vakantie? Kies dan voor een ruitervakantie met Decathlon Travel