Free feeting - golf

Club fitting bij Decathlon

Lijkt de zoektocht naar dé ideale golfclub een missie zonder einde? Vind in onze winkel de perfecte golfclub voor jouw swing! Ons fitting team bestaat uit uitstekende golfers met énorm veel ervaring. Samen gaan we op zoek naar de perfecte club voor jouw speelstijl!


Je kan kiezen uit een heel uitgebreid aanbod aan merken: Titleist, TaylorMade, Callaway ... & natuurlijk Inesis. Aarzel niet en kom langs bij 1 van onze 4 winkels met een Foresight Golf Simulator Fitting studio. Ontdek hieronder het fitting proces!

Fitting bij Decathlon in 6 stappen

step-meeting

#1

De golfer leren kennen
Vooraleer je een balletje slaat, is het van belang om elkaar wat beter te leren kennen. We bespreken samen je spelniveau en wat je verwacht van de fitting.

static-measurements

#2

Statische metingen
We zijn vertrokken. Statische metingen geven een eerste indicatie van jouw toekomstige club. We meten naast je lengte ook de afstand tussen je polsen en de grond.

step-shaft

#3

Keuze van de shaft
De shaft is het hart van je club. Het is een essentieel onderdeel om je prestaties te verbeteren. De keuze hangt af van de snelheid van je swing en je tempo.

step-model

#4

Keuze van het model
We zoeken het model die het best bij je speelstijl past. Of je nu uit bent op een club met veel precisie of een meer toleranter model zoekt, wij bieden jou gegarandeerd de beste oplossing.

step-tailored

#5

Nameting
Bij de nameting kunnen we heel fijne modificaties toepassen. Aan de hand van jouw swing kunnen we de perfecte lengte en hoek bepalen. Enkel de juiste club voor jou helpt je om je doelen te bereiken.

step-grip

#6

Keuze van de grip
Last but not least bepalen we samen ook de keuze van de grip. De keuze van de grip hangt af van de grootte van je hand en het gevoel. Daarna plaatsen we de bestelling bij onze leverancier en na ongeveer 10 dagen kan je jouw club(s) bij ons komen ophalen.

Ontmoet ons in een van onze 4 winkels