Hondenbelletje voor de jacht

€600

Dit hondenbelletje werd ontwikkeld om je hond bij de jacht in dichte begroeiing terug te vinden. Het geluid laat jagers weten dat je hond er is.

Met dit hondenbelletje weet je steeds waar je hond is tijdens het spelen, wandelen of jagen. Je kunt de ring van het belletje makkelijk vastmaken aan de halsband.

Vraag & Antwoord

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Geluidefficiëntie

Het belletje heeft een typisch geluid dat je op middellange afstand kunt horen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoorbaarheid

Het belletje is niet te luid, maar duidelijk op middellange afstand te horen. Je weet snel waar je hond zit, zelfs op een plek met dichte begroeiing. Zo kun je je viervoeter beter met je oren dan met je ogen volgen. Uiteraard bepaalt de sterkte van je gehoor ook vanaf hoe ver je het belletje kunt horen.

Vorm

Het belletje heeft een bolle vorm waardoor het nergens achter blijft hangen. Het heeft bovendien een kleine opening zodat er geen beplanting in kan komen en het geluid goed hoorbaar blijft.

Veiligheid

Het geluid van het belletje laat andere jagers weten dat je hond in de buurt is. Dit accessoire is uitstekend geschikt voor honden die bijvoorbeeld op snippen jagen in het bos of op fazanten op grasvlaktes. Het laat andere mensen in de natuur weten dat jij en je hond in de buurt zijn.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Messing

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading