Kampeertent voor 3 personen 2 Seconds Fresh&Black

€9500

Zin in een weekendje weg? Onze ontwikkelaars ontwierpen deze handige driepersoonstent die je in een paar minuten opzet. Zo ben je steeds klaar voor vertrek!

Gun jezelf comfort: ruime binnentent, aangename hoogte. Kies voor het comfort van het Fresh&Black-concept om koel en donker te slapen. Geen stress meer bij het afbreken met het handige opvouwsysteem.

Vraag & Antwoord
Kleur: Sneeuwwit
Maat: maatwijzer
2 PLAATSEN

PRODUCTVOORDELEN

Vlotte montage / demontage

Vrijstaande tent. 2 Seconds-systeem. Makkelijk op te vouwen.

Voor meer personen

Binnentent 180 x 210 cm. Nuttige hoogte max.: 104 cm.

Transportgemak

Afmeting tentzak: Ø 77 x 10 cm / 46,6 l. Gewicht: 4,2 kg.

Vermindering van warmte

Buitentent, mechanische ventilatie, Fresh & Black-tentdoek om goed te slapen.

Duisternis

Gepatenteerde Fresh & Black-stof buiten: 99% donker, zelfs in vol daglicht

Windbestendig

Bestand tegen wind van 50 km/u (6 Bft): getest in windtunnel op draaiplatform.

Waterdichtheid

Waterkolom (Schmerber): Buitentent > 2000 mm. Grondzeil > 5000 mm.

Reparatie

Onderdelen online verkrijgbaar of bij het Atelier van je Decathlon-winkel.

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Kampeertent voor 3 personen 2 Seconds Fresh&Black
Kampeertent voor 3 personen 2 Seconds Fresh&Black
Kampeertent voor 3 personen 2 Seconds Fresh&Black

TECHNISCHE INFORMATIE

Opzetten / afbreken

Snel op te zetten. Vrijstaande tent (je zet de tent waar je maar wilt en na het opzetten hoef je, wanneer er geen wind staat, geen enkele haring te slaan = de tent is meteen klaar voor gebruik!). Gemakkelijk op te vouwen.

Compatibele slaapmatjes

Bij voorkeur combineren met zelfopblazende slaapmatjes of trekkingmatjes van max. 60 cm breed.
We raden af om in deze tent luchtbedden dikker dan 6 cm plaatsen omdat je dan de leefruimte fors beperkt en de kans op condensvorming vergroot.

Ventilatie

Buitentent met 2 zijpanelen die je uit elkaar kunt doen en vastmaken aan de scheerlijnen opzij (openen van binnenuit). De lucht kan circuleren in de binnentent. De hele achterwand kan van binnenuit omhoog worden gedaan door aan een koord te trekken. Ruimte tussen de buitentent en de grond aan weerskanten in het midden van de binnentent om de lucht te verversen en het natuurlijk verschijnsel van condensvorming zoveel mogelijk te beperken. Fresh-concept dat de hitte van de zon vermindert.

Waterdichtheid

Alle Quechua-tenten worden getest in het lab (volledige tent 3 uur lang onder 200 l/u) en in de praktijk.
(Buitentent in polyester met PU coating 2000 mm, grondzeil in polyethyleen van 120 g/m², alle naden afgedicht met tape). Dankzij de binnentent in ademend polyester onder de buitentent is er geen contact met de druppels condens die zich automatisch vormen aan de binnenkant van de buitentent.

Windbestendigheid

We testen al onze tenten in een windtunnel, op een draaiplatform om elke kant bloot te stellen aan wind. Als de tent correct is opgezet, met alle scheerlijnen goed aangespannen rondom, is deze bestand tegen windsnelheden tot 50 km/u aan de grond (windkracht 6).

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige producten (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie/klantendienst

Onze ontwikkelaars zijn zelf dol op kamperen en op de natuur en hechten dus veel belang aan de duurzaamheid van de producten. Daarom letten ze ook op de reparatiemogelijkheid van onze tenten.
Voor onderdelen of om je tentbogen te laten repareren, kan je terecht in het atelier van je Decathlon-winkel of op de website van Decathlon.
Bij een probleem kan je je tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.

Dit product bevat:

- 1 voorgemonteerde kamer
- 1 waterdicht buitenzeil
- 9 tentharingen
- 5 spanlijnen
- 1 tas

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Dubbel dak 100% Polyester Stof binnenkant 100% Polyester Vloerbedekking 100% Polyethyleen Zadelboog 100% Glasvezel Achtertas 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen: laat de tent na gebruik of na het reinigen steeds goed opdrogen om schimmel en geurtjes te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Slaapbreedte: max. 60 cm per persoon.

TESTS

Ons team bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc. We testen ze met andere kampeerders in de praktijk zodat we zeker weten dat ze comfortabel zijn en tegen een stootje kunnen. Bretagne, Corsica... We zoeken zoveel mogelijk terreinen en weersomstandigheden op. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord