Speedo Gevormde Siliconen Cap Junior Rood

€799

Bad hair day? Niet met onze Voorgevormde Siliconen Cap Junior Zwart!

Kleur: ROOD / ROOD / ROOD

YOUTH

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sport & Go

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

"Bescherm het haar van jonge zwemmers tegen chloor met de Speedo Voorgevormde Siliconen Cap Junior Zwart. Deze badmuts, speciaal ontworpen voor jonge zwemmers die regelmatig in het (chloor)water te vinden zijn, biedt optimale bescherming en comfort.

Dankzij het ergonomische 3D-design past de badmuts perfect op het hoofd en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Tijdens het dragen ervaar je minder weerstand in het water, waardoor je soepel kunt zwemmen. De badmuts is gemaakt van 100% silicone, waardoor hij gemakkelijk op te zetten is en niet aan het haar trekt.

De Speedo Voorgevormde Siliconen Cap Junior Zwart is ideaal voor zwemtrainingen en zwemlessen. Het biedt jonge zwemmers niet alleen bescherming tegen chloor, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling in het zwembad.

Kies voor kwaliteit en comfort met de Speedo Voorgevormde Siliconen Cap Junior Zwart. Laat je kinderen zorgeloos genieten van hun zwemsessies terwijl hun haar optimaal beschermd blijft. Voeg deze badmuts toe aan hun zwemuitrusting en ervaar de voordelen van comfort, stijl en bescherming."

Technische informatie

  • MATERIAAL Latex
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
  • STAAT Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Siliconen

Gebruikersbeoordelingen