TEQBALL

Teq SMART-tafel - Multifunctionele sportuitrusting - Buiten/Binnen

€2.99900

De Teq Smart tafel een opvouwbare versie van de Teq One tafel, heeft het voordeel dat hij gemakkelijk te verplaatsen is naar elke locatie, binnen of buiten met de toevoeging van vergrendelbare wielen.

Kleur: ORANJE / ORANJE / ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Uitsluitend online verkocht en verzonden door Teqball
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

Teq Smart is de fantastische (nieuwe) opvouwbare versie van de Teq tafel, een innovatief sporttoestel met een prachtig design dat de geboorte heeft gegeven aan een nieuwe op voetbal gebaseerde sport genaamd Teqball. Vier andere sporten kunnen ook aan deze geweldige tafel worden beoefend (Teqis, Teqpong, Qatch en Teqvoly). Teqball-tafels zijn ontworpen om te voldoen aan onze normen voor kwaliteit en duurzaamheid. De "Smart" Teqs hebben het extra voordeel dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn, zowel binnen als buiten. Dit dankzij de toevoeging van vergrendelbare wielen en de opvouwbare structuur. De "Smart" tafel kan ook aan één kant worden neergeklapt om een ​​stuitermuur te creëren waar je tegen kunt spelen en oefenen. Afmetingen: Uitgevouwen positie - 3000x1700x900mm Gevouwen positie - 760x1700x1800mm

De Teq SMART-tafel is een multifunctionele sportuitrusting. De curve in de tafel doet de bal telkens bij de spelers belanden en verleent het spel een doorgaand, aangenaam karakter voor alle leeftijden en geslachten zowel als voor andersbegaafde mensen. Ze is ook geschikt voor mensen met een beperking. De tafel leent zich tot het beoefenen van 5 verschillende sportieve activiteiten:

  1. Teqball, de voetbalvariant
  2. Teqvoly, de volleybalvariant
  3. Qatch, de handbalvariant
  4. Teqis, de tennisvariant
  5. Teqpong, de tafeltennisvariant

De vier grote wielen maken van de Teq LITE een eenvoudig te verplaatsen tafel en een ideale keuze.

Dankzij de opklapbare tafelbladen vereist de tafel weinig opbergruimte en is ze geschikt voor individuele training. Het tafelblad is bovendien voorzien van een snel, eenvoudig en beveiligd sluitsysteem.

Technische informatie

  • BREEDTE [EN] 170 cm
  • HOOGTE [EN] 90 cm
  • LENGTE [EN] 300 cm