Regenbroek voor golf kinderen RW500 marineblauw

€5000
Ref. : 8576203

Ons team, zelf fervente golfspelers en -speelsters, ontwikkelde deze regenbroek zodat jonge golfspelers ook in de regen kunnen spelen, zelfs meerdere uren.

Blijf droog tijdens het golfen! Deze regenbroek houdt je vier uur lang droog en biedt je al het comfort dat je nodig hebt op de golfbaan en in golfwedstrijden.

Kleur: Navyblauw

  • 123-130CM 7-8J undefined
  • 131-140CM 8-9J undefined
  • 141-150CM 10-11J undefined
  • 151-160CM 12-13J undefined
  • 161-172CM 14-15J undefined

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Waterdichtheid

Blijf vier uur lang droog dankzij de waterdichte stof en constructie.

Bewegingsvrijheid

Veel bewegingsvrijheid dankzij de snit die is aangepast aan kinderen.

Ademend vermogen

Blijf droog zonder het te warm te krijgen dankzij de ademende stof.

Lichtgewicht

Lichte 2-laags stof zodat je de broek amper voelt.

Geluidsniveau

Geluidloze stof, zelfs als je beweegt.

Technische informatie

Sophie, onze productmanager, stelt je onze golfregenbroek voor:

"Regen heeft beslist een psychologische invloed op ieders golfspel. We wilden een broek ontwikkelen die ervoor zorgt dat je ook in de regen nog prima kan golfen. Ons hele team heeft meegewerkt aan de ontwikkeling ervan. De broek diende natuurlijk in de eerste plaats goed waterdicht te zijn, maar we hadden ook oog voor de eisen van het golfspel. Mijn eigen ervaringen als golfspeelster kwamen dus goed van pas om de juiste keuzes te maken. Het resultaat oogt sober, sportief en chic."

Ons productontwikkelingsteam vertelt je het verhaal van deze regenbroek:

"Voor de ontwikkeling van deze broek werkten we samen met de specialisten in regenkleding bij Decathlon, die hun knowhow met ons deelden." Sophie, productmanager.
Het resultaat is een waterdichte en -afstotende broek waarmee je tot vier uur lang in de regen kan spelen zonder dat je doorweekt raakt, dankzij de dubbellaagse stof en de waterdichte ritsen.
Ook het sobere design beschermt tegen de regen: "Hoe minder naden in een kledingstuk, hoe beter waterdicht het is." Ludivine, methode-ingenieur."

Léa, onze designer, stelt een broek voor die is ontworpen voor de regen ... en voor jouw comfort:

"Als je gaat golfen, wil je liever geen skibroek aantrekken! Golf is een sport waarbij je enorm veel bewegingsvrijheid nodig hebt. Door onze materiaalkeuze konden we deze broek iets meer aansluitend en toch comfortabel maken, zelfs als je ze over je gewone broek draagt. Dit getailleerde model biedt echte bewegingsvrijheid."
Voor nog meer comfort voorzagen we klittenband en een rits aan de enkels: zo kan je de broek uittrekken zonder je schoenen uit te doen."

Hoe je regenkleding onderhouden?

Om ervoor te zorgen dat je regenkleding waterafstotend en waterdicht blijft, raden we aan om moddersporen weg te vegen met een vochtige doek of spons en de broek alleen in de machine te wassen als het werkelijk nodig is. Spoel overvloedig en laat drogen aan de waslijn.
Tot slot kan je de droge broek nog even kort in de droger stoppen, op een programma voor synthetische stoffen, dan maak je de stof opnieuw waterafstotend."

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Membraan 100% Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord