KIPSTA

Set van 4 trainingskegels voor voetbal Essential 30 cm oranje

€1600
€400/stuk
Ref. : 8547467

Onze ontwikkelaars, zelf fervente voetballers, ontwierpen deze grote kegel in pijlvorm zodat je gemakkelijk en efficiënt kunt trainen, alleen of in clubverband.

Met deze stabiele en stevige kegels kan je het speelveld afbakenen. De pijlvorm maakt je oefeningen nog intuïtiever.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Stevigheid

Dankzij het soepele materiaal bestand tegen shoots.

Stabiliteit

Inkepingen onderaan, voor meer grip op gras of kunstgras.

Gemakkelijk te leren

Pijlvormige kegel, om aan te geven welke richting moet worden gevolgd.

Zichtbaarheid

Je kegels zijn zichtbaar tot op 50 m dankzij de fluokleur.

Gebruiksgemak

Win tijd en ruimte: de kegels zijn gemakkelijk te stapelen.

Technische informatie

We stellen onze Essential reeks voor en de gedachte achter onze grote trainingskegels

Door trainingen te observeren en uitvoerig te overleggen met trainers, konden we de behoeften bestuderen voor een goede organisatie van de diverse oefeningen: afbakenen, ontwijken... Onze Essential-reeks vormt het perfecte antwoord op die noden: met slimme, toegankelijke producten die een belangrijke functie vervullen (afbakenen, richting aangeven...) voor leuke en efficiënte trainingen in alle leeftijdscategorieën. Met de grote kegels kan je je terrein afbakenen. Volg het verhaal!

Ons productontwikkelingsteam van fervente voetballers vertelt over de eigenheid van de Essential-reeks

"Met dit nieuwe, grotere model wilden we de saga van ons Essential-assortiment voortzetten. Hij heeft dus ook de kenmerkende pijlvorm gekregen, in het textuurverschil tussen de matte en glanzende kunststof onderdelen. Met de grote kegels kan je een obstakel neerzetten of een speelveld afbakenen: dankzij de pijl weet je bijvoorbeeld direct langs welke kant je het obstakel moet ontwijken. We hebben ingezet op duurzame kegels met een duidelijk zichtbaar merkteken."

Ontwerp en maat voor meer intuïtieve trainingen

Afhankelijk van de leeftijd dienen kegels om richting te geven, af te bakenen of te ontwijken. David, testverantwoordelijke bij Kipsta en coach, legt uit:
"Voor kinderen zijn grote kegels ideaal om een speelveld af te zetten: het zijn duidelijk zichtbare bakens voor de allerkleinsten. Je kunt er ook twee kleine doelen of een poortje mee maken. Voor volwassenen werken de grote kegels als obstakels: door hun grootte zijn ze moeilijker te ontwijken en moeten de spelers zich meer inzetten."

Een in de praktijk geteste betrouwbaarheid en stevigheid

Een unieke visuele identiteit en een intuïtief design? Check! Maar we wilden vooral ook kegels die zo lang mogelijk meegaan om te trainen. Daarom hebben we onze producten getest in de praktijk, meer bepaald in het Kipstadium in Tourcoing en in Lens voor de categorieën U9, U10 en U11. Die strenge praktijktests gaven ons de bevestiging dat deze kegels niet alleen uniek zijn, maar ook betrouwbaar en stevig!

Stabiele kegels voor gras en kunstgras.

Om te verzekeren dat de kegels mooi blijven staan op gras of kunstgras, kwam ons team op de proppen met een slim handigheidje: onderaan zitten een aantal inkepingen, als een soort 'kam'. Zo grijpt de kegel zich als het ware vast in het gras als je hem horizontaal beweegt en blijft hij mooi staan. Eenvoudig en doeltreffend!

Wil je nog een stapje verder gaan in je trainingen? Probeer DECATHLON COACH

De DECATHLON COACH-app is ontwikkeld voor sporters die trainingsschema's willen volgen opgesteld door gediplomeerde coaches. Er was al hardlopen en wandelen, en nu vind je in de app ook speciale schema's voor individuele voetbaltrainingen. Download nu snel de gratis app: https://www.decathloncoach.com/nl/home/

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.794 kg

Overige informatie

Samenstelling

Hoofddeel 100% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen weer en wind. Zo gaat je product langer mee!

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord