SMARTWATCH VOOR HARDLOPEN VENU SQ2 OPVOLGING GEZONDHEID EN WELZIJN GRIJS

€21000
Ref. : 8916539

Ontwikkeld om lichaam en geest dagelijks met elkaar te verbinden.

"Met zijn AMOLED-display volgt deze smartwatch met gps je gezondheid en sportprestaties in stijl, om je geest en lichaam elke dag met elkaar te verbinden. "

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Meting van de parameters

Opvolging van het stressniveau, body battery, slaapanalyse en meer

Coaching

Meer dan 25 sporten, Garmin Coach en aangepaste trainingen

Autonomie

Tot 11 dagen in smartwatchmodus en 26 uur in gps-modus

Connectiviteit

Smartphonemeldingen, muziek, Garmin Pay, veiligheids- en trackingfuncties

Technische informatie

HÉ, MOOIE WATCH

Met zijn elegante design past de Venu Sq 2 smartwatch moeiteloos bij al je outfits, op elk moment van de dag. Dankzij het heldere AMOLED-scherm en de optionele modus Altijd aan zie je alles in een oogopslag.

MINDER VAAK OPLADEN

Dankzij de batterijduur van maximaal elf dagen in de smartwatchmodus en tot 26 uur in de gps-modus, hoef je de watch niet elke nacht op te laden. Hierdoor kun je je gezondheid de klok rond bijhouden.

GEMAAKT OM MET JE MEE TE BEWEGEN

Van de duurzame Corning® Gorilla® Glass 3 lens tot de lichtgewicht aluminium rand en comfortabele siliconen band: deze smartwatch is gemaakt om jouw lifestyle bij te houden.

HARTSLAGMETING AAN DE POLS

De watch controleert je hartslag meerdere keren per dag en waarschuwt je als deze in rust te hoog of te laag blijft. Hij meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten, zelfs tijdens het zwemmen.

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™

Bekijk het energiepeil van je lichaam gedurende de dag, zodat je weet wanneer je lichaam voldoende energie heeft en klaar is voor activiteiten of juist te moe is en op kracht moet komen met een goede nachtrust.

SLAAPBEWAKING EN SLAAPSCORE

Ontdek hoe je lichaam herstelt met onze verbeterde functie voor het bijhouden van de slaap. Wanneer je wakker wordt, krijg je een slaapscore, een analyse van je slaapfasen, Pulse Ox2 en ademhaling, en bovendien gedetailleerde inzichten voor verbetering van je slaapkwaliteit.

STRESSTRACKING

Ontdek of je een rustige, gebalanceerde of stressvolle dag hebt met continue tracking. Herinneringen om te ontspannen vragen je zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren wanneer de watch stress detecteert.

MULTISPORTHORLOGE

Volg je activiteiten op dankzij meer dan 25 voorgeladen binnen- en buitensporten, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, golf, HIIT, tennis en meer.

VOORGELADEN WORK-OUTS

Laat je watch de planning doen. Met vooraf geladen cardio-, krachttraining-, yoga-, HITT- en pilates-work-outs hoef je alleen nog maar te sporten. Gebruik de Garmin Connect-app om gratis meer work-outs te downloaden.

TRAININGEN MAKEN

Kies uit meer dan 1600 oefeningen om je eigen work-outs samen te stellen in de Garmin Connect-app op je compatibele smartphone. Download ze vervolgens naar de watch.

GARMIN COACH

Een gratis hardloopcoach om jouw pols om je te helpen trainen voor jouw volgende 5 km, 10 km of halve marathon.

SMARTPHONEMELDINGEN

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een Apple- of Android-smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android-telefoon hebt.

TRACKING- EN VEILIGHEIDSFUNCTIES

Als je ooit hulp nodig hebt, dan kun je eenvoudig een bericht met je live locatie delen met vooraf geselecteerde contactpersonen wanneer je watch en compatibele smartphone zijn gekoppeld.

Gebruikersbeoordelingen