Voetbaltafel voor binnen BF 500 hout grijs speelveld

€60000
Ref. : 8873493

Ontdek onze versie 2.0 van de voetbaltafel by Decathlon. Robuust en stabiel, de draaistangen zijn bestand tegen de hevigste potjes tafelvoetbal.

Voetbalfiguurtjes in metaal, 6 balletjes in kurk, telescopische draaistangen van 15,8 mm diameter en ronde handvatten (ook te vervangen door lange handvatten) Ontworpen zodat het in je interieur past.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Stabiliteit

Deze voetbaltafel weegt 70 kg, zo staat hij zeker stabiel tijdens een wedstrijd!

Montagetijd

Alle materiaal is meegeleverd. +/- 45 minuten om de tafel in elkaar te zetten.

Controle

De ballen bieden optimale controle in combinatie met het speelveld.

Wendbaarheid

De ronde handvatten zijn voorzien van groeven voor meer grip.

Technische informatie

Gewicht en afmetingen van de voetbaltafel

De tafel is 150 cm lang, 76 cm breed en 92 cm hoog.
Het speelveld meet 115 x 68 cm.
De poten zijn 5 cm dik en 10 cm breed.
De tafel is voorzien van een scoreteller voor elk team (10 punten) en 6 balletjes in kurk (diameter 36 mm) zijn meegeleverd.

Deze voetbaltafel weegt: 70 kg, wat zorgt voor stabiliteit. De vuistregel is dat je je vanaf 65 kg geen zorgen meer hoeft te maken of je voetbaltafel gaat bewegen tijdens verhitte momenten!

Afmetingen van de set

De voetbaltafel wordt gedemonteerd geleverd in één doos van 155 cm lang, 84 cm breed, 40 cm dik en 152 cm diagonaal.

Het complete pakket weegt ongeveer 80 kg.

Meer over de combinatie bal en speeloppervlak.

Bij tafelvoetbal is controle erg belangrijk. Voor een gecontroleerd en krachtig spel kozen we voor een zachte bal in kurk, die maakt minder lawaai en je kunt er makkelijker technische bewegingen mee uitvoeren. Met deze bal kun je zowel goede passes naar voren maken, als recht en schuin op doel schieten. Ook maakt de combinatie van onze bal en de ondergrond (het speeloppervlak) gecontroleerde schoten mogelijk, zoals een pull-shot, trekker of push-shot.

Onze keuzes bij het ontwerpen van deze voetbaltafel

Ons team koos voor een ongemarkeerd grijs veld met witte en zwarte spelers van 106 gram. Het frame heeft een lichte houtkleur en de randen, biezen en poten zijn zwart. Zo past de tafel in elke interieurstijl.

Waarom telescopische stangen?

We kozen voor telescopische draaistangen (in plaats van dwarsstangen). Niet alleen omdat die kenmerkend zijn voor de Franse voetbaltafels, maar ook en vooral omwille van de veiligheid. Dwarsstangen steken uit voorbij de tafel en kunnen gevaarlijk zijn voor kleine kinderen. Onze stang heeft een diameter van 15,8 mm (tegenover 14,5 mm op de vorige versie van deze tafel) waardoor hij stijver en duurzamer is.

Waarom ronde handvatten?

Tafelvoetbal is vooral een intensief spel en daarom is de grip op de handvatten belangrijk. Ons team koos voor ronde handvatten met antislipgroeven voor een betere grip. Hoewel ze je handen en polsen flink aan het werk zetten, hoef je geen bovenmatige inspanning te doen om de bal superhard te schieten.

Onderhoud van je voetbaltafel

1. Controleer voor elk spelletje of alle schroeven nog goed zijn aangedraaid.
2. Smeer de telescopische stangen zodra je een schurend geluid hoort. Neem hiervoor bijvoorbeeld een beetje vaseline-olie.
3. Stofzuig af en toe het speelveld om stof, pluisjes en kruimels te verwijderen. Voor meer hardnekkige vlekken kan je een sopje en een zachte spons gebruiken.
4. Het frame en de poten kunnen eenvoudig worden gereinigd met een doek en allesreiniger.

Een echte Franse voetbaltafel

Deze tafel voldoet aan de specifieke kenmerken van het Franse tafelvoetbal. Zowel door zijn look als door de manier waarop je speelt.

- door zijn look: een houtkleurig frame met afgeronde vormen en metalen spelers.

- door de manier van spelen: ronde handvatten, balletjes in kurk en het type speelveld. Hiermee kun je: de bal blokkeren, passen naar opzij geven, de bal goed controleren voor de meest dynamische technieken ... Kortom, dit is een ​​echte Franse voetbaltafel ;)

Wat is Frans tafelvoetbal precies?

De Franse voetbaltafel verschilt van zijn neefjes door 5 hoofdkenmerken: een houten frame, metalen spelers, een speelveld dat de controle bevordert en telescopische stangen. Het type speelveld in combinatie met de bal van kurk of composietkunststof maakt blokkeren, passen naar opzij en een goede balcontrole mogelijk, waardoor het spel zowel gecontroleerd als dynamisch wordt.

Speladvies: spinnen

Misschien wist je niet dat die techniek zo heette, maar de beweging ken je vast wel: het meer dan 360 graden laten draaien van een stang. Wist je dat spinnen toegestaan ​​is voor zover het gecontroleerd gebeurt? Dat wil zeggen minder dan één draai voor het schot, en minder dan één draai erna. Zoals alle technische bewegingen heeft spinnen voor- en nadelen: het schot gaat harder, en dat is leuk! MAAR, het zal moeilijker zijn om te richten, schijnbewegingen te maken, enz.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Kader 100% MDF Voet 100% MDF Bord voor biljart 100% MDF

Afbeeldingen

Voetbaltafel voor binnen BF 500 hout grijs speelveld
Voetbaltafel voor binnen BF 500 hout grijs speelveld
Voetbaltafel voor binnen BF 500 hout grijs speelveld
Voetbaltafel voor binnen BF 500 hout grijs speelveld
Voetbaltafel voor binnen BF 500 hout grijs speelveld
Voetbaltafel voor binnen BF 500 hout grijs speelveld
Voetbaltafel voor binnen BF 500 hout grijs speelveld

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord