Wandelsandalen voor dames NH100 grijs/roze

€1300

Onze ontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen deze sandalen NH100 voor recreatieve wandelingen op natuurpaden, bij warm en droog weer.

Onze motivatie? Je lichte en comfortabele sandalen aanbieden die perfect zijn voor wandelingen in de zomer, op gemakkelijke paden met weinig hoogteverschil. En dat voor een betaalbare prijs!

Vraag & Antwoord
Kleur: Kardinaalrood
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

EVA-tussenzool | Goede demping

Grip

Rubberen antislipzool, geschikt voor natuurlijke paden.

Positiebehoud product

Verstelsysteem met klittenband, voor eenvoudige en doeltreffende steun.

Aantrekgemak

Inlegzool in microvezel | Zacht en aangenaam aan de voet

Lichtgewicht

Elke sandaal weegt slechts 173 g in maat 39

TECHNISCHE INFORMATIE

Rubberen zool om langer mee te gaan

Op al onze sandalen krijg je gegarandeerd een buitenzool van goede kwaliteit, ook op sandalen van de eerste prijs. We verkiezen rubber boven andere, goedkopere materialen zoals thermoplastisch rubber (TPR of TR). Zo kunnen we je een betere slijtvastheid garanderen, en een betere slipvastheid op natuurlijke paden. Onze zolen zijn bovendien heel duurzaam.

Ontwikkeld voor natuurpaden

Onze wandelsandalen zijn bedoeld voor natuurpaden. We kiezen en testen onze zoolmaterialen zodat ze zowel geschikt zijn voor zachte bodems (zoals bospaden) als harde bodems (zoals rotspaden). Wandelen op asfalt kan ertoe leiden dat de zolen sneller slijten.
We raden deze schoenen af voor bergpaden met veel hoogteverschillen.

Garantie

Op onze wandelsandalen krijg je 2 jaar garantie.
Ons engagement? We ontwikkelen voor jou een duurzaam product dat je tijdens elke wandeling in de natuur kunt dragen. Want we houden het meest van dingen met een verhaal, dingen die al heel wat hebben meegemaakt en nog veel zullen beleven!

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Zool van 70% Rubber, 30% EVA Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% EVA Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

We raden je aan om dit artikel op te bergen op een luchtige plek, beschermd tegen licht en vocht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor water, bergwandelen of asfalt

TESTS

Quechua bedenkt en ontwikkelt zijn producten in de uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk. Dan worden ze getest in de praktijk, samen met andere wandelaarsters, om ze te controleren op comfort en stevigheid. We trekken bijvoorbeeld naar de bossen van Fontainebleau of naar Bretagne. We zoeken zoveel mogelijk wandelpaden op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers. Hun feedback en input zijn van onschatbare waarde voor onze toekomstige collecties!

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten