Squash

Welkom in de wereld van de SQUASH

ARTENGO biedt een ruime waaier van producten aan om de SQUASHER te begeleiden.

Squash, de ultieme vetverbrandende sport

Ben je op zoek naar een effectieve en leuke manier om van je klein buikje af ​​te geraken, of wil je gewoon het hele jaar door fit blijven? Squash is dé racketsport die je nodig hebt! Een sessie of twee om de regels van dit spel tussen vier muren volledig te snappen, en off you go! Natuurlijk is DECATHLON er om je alle materiaal te bieden die je nodig hebt!

De kunst om te stuiteren met de juiste squashbal

Elke stijl van squash heeft zijn bal! Casual spelers zullen een squashbal met een blauwe of een rode stip kiezen (sterke veerkracht). Terwijl hardcore spelers een bal met een witte, gele of twee gele stippen zullen kiezen. Ze zijn langzamer en "zachter" en vereisen meer kracht om slagen te produceren. Pas ook de keuze van je bal aan de temperatuur van de kamer aan: hoe hoger deze is, hoe sneller je squashbal is!

Kies zorgvuldig je squashracket

Voor precieze en explosieve shots is je squashracket net zo belangrijk als de bal. En nogmaals, deze keuze moet gemaakt worden op basis van je spelniveau! Een stevig racket en een beetje zwaarder voor beginners, een lichter racket met een kleinere zeef voor squash-professionals: het is aan jou! Ben je op zoek naar een kwaliteitsracket voor een gewone training? De Dunlop, Prince, Tecnifibre of Artengo squashrackets hebben iets voor de meest ervaren spelers. En om de beste grip op je racket te garanderen, biedt DECATHLON je squashgrips aan!

Levering

DECATHLON laat u profiteren van een efficiënte levering. Geniet van veilige online betaling en een uitstekende after-sales service.