Windsurfen

Welkom in de wereld van het Windsurfen!

Of je nu amateur, fervent windsurfer of complete beginner bent, TRIBORD heeft voor jou de ideale uitrusting waarmee je je geliefde sport kan beoefenen op elk niveau.

Ga windsurfen en check de weervoorspellingen!


De surfboards van DECATHLON zijn ontworpen om de sensaties van windsurfen te ervaren, voortgestuwd door de wind in alle sereniteit! Tribord, het merk van zeilsporten Decathlon investeert in de wereld van windsurfen voor beginners en gevorderden!

Onze packs klaar om te glijden!

Wij bieden u complete oplossingen met kant-en-klare WINDSURF-pakketten inclusief alle benodigde accessoires voor iedereen!

DECATHLON biedt een OPBLAASBARE WINDSURFBOARD

Ons team van enthousiastelingen adviseert u opblaasbare windsurfboards voor gemakkelijke navigatie. Zijn troef? Eenmaal opgevouwen glijdt deze originele windsurfplank in een rugzak. Handig om het in de kofferbak van je auto te leggen! Afhankelijk van je beoefening, beginner, gevorderde, met de familie of solo, moet je een aangepaste uitrusting kiezen voor kinderen en volwassenen. Het merk wordt vooral opgemerkt door deze windsurfplank die geschikt is voor beginners die de glijdende beweging op het water willen ontdekken geduwd door de wind, zonder kracht.

DECATHLON biedt ook een STIJVE WINDSURFBOARD

Het surfplankmerk suggereert deze stijve plank omdat deze het voordeel biedt dat hij resistent, gemakkelijk te hanteren is en gemakkelijker kan schaven met meer veiligheid. Het volume van 170 liter zorgt voor een uitstekend drijfvermogen, ongeacht uw gewicht. Stijve windsurfplanken begeleiden je ook bij jouw eerste stappen en voor jouw progressie. Om er volledig van te genieten, ontdek onze complete uitrustingen aangepast en compatibel met al onze surfplanken. Gevorderde windsurfers kunnen bij ons natuurlijk ook hun eigen uitrusting samenstellen. Alle componenten zijn afzonderlijk beschikbaar! Heb je je keuze al gemaakt tussen Tribord uitrustingen en onze windsurfboards?

Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Windsurfen

Best verkochte producten

Tribord

Opblaasbare windsurfplank 320 l om te leren windsurfen.

(4)
Tribord

Tuigage 3 m² windsurfen monofilm

(2)
Side on watersports

Windsurfmast SDM 4.6 m 25C30 zwart Side on Watersports

Side on watersports

Windsurfmast RDM 4 m 19C30 zwart

(1)