Wetsuits

Harpoenvissen wetsuits

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€25000 −20%
€20000
*Van 16/9/2023 en zolang de voorraad strekt
€9900 −20%
€7900
*Van ‪15/9/2023‬ tot ‪14/10/2023‬
VERLAAGDE PRIJS
€5000
Verlaagde prijs voordien €5500
€3200 −21%
€2500
*Van 16/9/2023 en zolang de voorraad strekt
4.1/5 Op basis van 3665 Beoordelingen in de winkels en online

DE NEOPREEN WETSUIT: CRUCIAAL VOOR THERMISCHE BESCHERMING BIJ HARPOENVISSEN


Een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van elke harpoenvisser, is de neopreen wetsuit. Hij stelt hem in staat veelvuldig te duiken zonder al te veel last te ondervinden van de watertemperatuur en zijn lichaamstemperatuur op peil te houden. Op het eerste gezicht onderscheidt hij zich van andere wetsuits door zijn snit en de realistische of weinig gestructureerde camouflagepatronen.


Afgezien van het uiterlijk onderscheidt de wetsuit voor harpoenvissen zich ook van andere soorten wetsuits vanwege de binnenkant, die gemaakt is van plush of splitneopreen. Het plush neopreen is een zeer sterk neopreen dat het mogelijk maakt de wetsuit gemakkelijk aan en uit te trekken, zelfs als hij droog is. Het splitneopreenis een glad materiaal dat beter aan de huid hecht, maar veel kwetsbaarder is. Het vereist speciale zorg bij het aantrekken en moet nat met zeepwater worden aangetrokken, anders kan het scheuren.


HANDSCHOENEN EN LAARSJES VOOR MEER COMFORT TIJDENS HET HARPOENVISSEN


Handschoenen en laarsjes voor harpoenvissen hebben twee belangrijke functies: je lichaam warm houden aan de uiteinden, de delen die het eerst afkoelen, en je beschermen tegen rotswanden, stekende algen en zee-egels.


Bij DECATHLON vind je neopreen handschoenen in verschillende diktes (van 1 tot 7 mm). Het is aan jou om het juiste compromis te vinden tussen thermische bescherming, contactgevoel, bewegingsvrijheid voor je vingers en stevigheid van de handschoen.


De laarsjes voor harpoenvissen verbeteren de thermische bescherming en beschermen harpoenvissers tegen de kou en mogelijke irritatie veroorzaakt door de wrijving van de vinnen. Zo bieden ze meer veiligheid en comfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, van 2 tot 7 mm, in sok- of laarsvorm.


Laat ze kiezen