Boardbags en hoezen

Kitesurf boardtassen en hoezen

Grote tas om uw uitrusting te dragen en op te bergen. Er zijn ook boardbags om je uitrusting mee te nemen op reis (ze zijn dikker, resistenter en hebben soms wieltjes om ze gemakkelijker te kunnen dragen).
3.5/5 Op basis van 24 Beoordelingen in de winkels en online

KITESURF BOARDTASSEN EN HOEZEN OM JE MATERIAAL TE BESCHERMEN


Als kiteboarder weet je dat het belangrijk is om altijd goed voor je materiaal te zorgen. De juiste beschermhoezen en boardbags kunnen je daarbij helpen. Deze handige accessoires beschermen niet alleen het board en de kite, ze vergemakkelijken ook het vervoer van je materiaal. Een boardbag heeft draagriemen en praktische wieltjes zoals een trolley. Zo kun je de tas moeiteloos vervoeren. Omdat zo’n bagage al snel veel ruimte inneemt tijdens het reizen, raden we een compressietas voor je kite aan. Met de juiste hoezen en tassen kun je het gewicht op je schouders verminderen en veel volume besparen.


BOARDTASSEN EN HOEZEN KOPEN BIJ DECATHLON


Als een boardbag of een kitesurf opberghoes wilt kopen, dan vind je bij Decathlon zeker wat je zoekt. De boardbags zijn voldoende breed om je kitesurf uitrusting en materiaal mee te nemen op reis. De verschillende hoezen passen zich aan je board aan en zijn uitgerust met talrijke vakken en spanbanden om je uitrusting op zijn plaats te houden. Bovendien hebben sommige bags handige wielen, zoals een trolley, zodat je ze gemakkelijk kunt vervoeren zonder dat het te zwaar wordt. Je kan ook speciale hoezen kopen om je kite efficiënt in te pakken.


Laat ze kiezen