Gymnastiek materiaal

Turnmateriaal

Ontdek hier alle gymtoestellen voor jong en oud. Hula hoop, hoepels, opblaasbare turnmatjes, airroll en airblock... kortom, het hele gamma om thuis te turnen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
4.2/5 Op basis van 1075 Beoordelingen in de winkels en online

THUIS À TURNEN


De gymzaal is niet in de enige plaats om aan gymnastiek te doen. Dankzij het materiaal en de toestellen die we je aanbieden, is het voortaan mogelijk om je training thuis verder te zetten. Om veilig vooruitgang te boeken met je trucs, koprollen, radwerk of andere ludieke flips, zonder je te moeten verplaatsen, is het voldoende om een gymmat of een opblaasbare trainingmat in je huis of tuin te plaatsen.


GYMTOESTELLEN VOOR ELK NIVEAU


Bij DECATHLON vind je al het gymmateriaal voor alle leeftijden en elk niveau. Met sommige van onze materialen, zoals de opvouwbare gymmat of de schuimstof turnbalk, kunnen beginnende gymnasten basisbewegingen onder de knie krijgen. Verder bieden onze opblaasbare gymmatten een uitzonderlijke veerkracht, zodat meer ervaren gymnasten hun schroef of salto kunnen uitvoeren.


COMPACTE, OPBLAASBARE GYMTOESTELLEN OM HANDIG OP TE BERGEN


Het voordeel van opblaasbare gymtoestellen is dat je ze snel kan uitstallen en weinig ruimte nodig hebt. Bovendien kan je ze eenvoudig meenemen voor gebruik buiten, en laten ze zich compact opbergen. Het opblazen is bovendien erg eenvoudig en duurt niet langer dan enkele minuten.


Laat ze kiezen