Duikaccessoires

Duikaccessoires en duiktassen

Zowel in het water als aan land heb je verschillende accessoires nodig om in alle gemak te kunnen duiken! Als je met het vliegtuig reist, heb je een reistas nodig om je uitrusting te vervoeren. Je kan immers niet zonder ballast, duikmes of trapboei; die zijn onmisbaar om te duiken.
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€150
Subea

Tas voor snorkel en duikbril vrijduiken FRD 100 klein grijs

(8)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€2500
Subea

DIN/INT-adapter voor ademautomaat diepzeeduiken SCD

(2)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€800
Subea

Membraan tweede trap voor de ademautomaten Subea SCD 100, SCD 500 of SCD 900


 
53 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 421 Beoordelingen in de winkels en online

  Onderhoud van het duikmateriaal: met behulp van de praktische Subea-sets

  Het duikmateriaal wordt regelmatig onderhouden en schoongemaakt om de levensduur ervan te optimaliseren maar ook om je veiligheid te garanderen tijdens het diepzeeduiken om onderdelen voor ademautomaten en trimvesten te vinden die bij je Subea-model horen. Bij Decathlon kun je ook terecht voor onderdelen en accessoires bestemd voor ademautomaten, adapters, slangen of trimvesten: hendel, gebalanceerde piston, kapje of membraan voor ademautomaat, trekkers en koordjes voor de ontluchters, schroeven eerste trap, dichtingen en loodzakjes. Vraag bij de minste twijfel over de compatibiliteit van de onderdelen met je materiaal advies aan de Decathlon-verkopers en doe dit zeker vóór aankoop met het oog op een eventuele reparatie.


  Doe een beroep op een professional om je duikmateriaal regelmatig te laten reviseren.

  Het onderhoud van het duikmateriaal gebeurt via regelmatige revisies: sommige ervan kunnen door jezelf worden uitgevoerd, voor andere is het advies van een expert vereist. Spoel je ademautomaat en je trimvest na elke duik met schoon water en laat het materiaal aan de lucht en in de schaduw drogen. Voor dit type materiaal moet minimaal één keer per jaar een visuele inspectie worden uitgevoerd door een gecertificeerde Subea-werkplaats. Decathlon adviseert duikers om iedere twee jaar het duikmateriaal te laten reviseren. Wist je dit? Revisie van je duikmateriaal is ook noodzakelijk bij intensief gebruik tijdens het duikseizoen, namelijk meer dan honderd duiken of daarentegen, na een lange periode van inactiviteit. Voor uw veiligheid en gemoedsrust begeleidt Subea je graag bij het onderhoud van je duikuitrusting en, indien nodig, de reparatie ervan. Neem meteen je agenda om alvast een datum te prikken voor deze belangrijke afspraken!

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU