Duikpakken & duikschoenen

Duikpakken en duikschoenen

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
BEST BEOORDEELD
€2500
Vanaf
€1600
€2500
Neopreen duiktop SCD 2mm
Neopreen duiktop SCD 2mm
SUBEA

Neopreen duiktop SCD 2mm

(53)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u
BEST BEOORDEELD
€8900
NIEUWE COLLECTIE
€2400
4.4/5 Op basis van 1362 Beoordelingen in de winkels en online

DIEPZEEDDUIKEN: VERKEN MET GESCHIKTE UITRUSTING DE ONDERWATERWERELD


Verheug je je al op een vakantie in een tropisch paradijs om koraalriffen en veelkleurige vissen te observeren? Het enige wat je dan nodig hebt is de geschikte uitrusting en een wetsuit. Want wie van de onderwaterwereld houdt, ontdekt al snel zijn grenzen met enkel een duikbril en een snorkel. Ook al kan je met deze accessoires op een geweldige manier kennismaken met deze prachtige sport, je zal al snel meer uitrusting nodig hebben.


DE GESCHIKTE NEOPREEN KLEDING VOOR DIEPZEEDUIKEN

Net als bij zeilen, surfen, vrijduiken en vele andere watersporten, is een neopreen wetsuit gewoon essentieel om te diepzeeduiken. Zelfs in koud water houdt het je warm.


De keuze aan neopreen kleding is zeer gevarieerd. Van dit veelzijdige materiaal worden zowel wetsuits, tops, en broeken als duikkappen en handschoenen gemaakt. De meeste duikers geven de voorkeur aan een wetsuit, omdat deze het hele lichaam optimaal beschermt. En niet alleen tegen de kou, maar ook tegen lichte verwondingen. Neopreen kleding bestaat in verschillende diktes. Hoe dikker het materiaal, hoe meer je beschermd bent, maar je moet dan wel accepteren dat je bewegingsvrijheid meer beperkt wordt.


Bij het kiezen van je duikuitrusting is het belangrijk om op de kwaliteit te letten. Vraag jezelf ook af of je regelmatig of af en toe in warm of koud water wilt duiken, en of je je uitrusting wilt meenemen op reis. In warm water heb je namelijk minder bescherming tegen de kou nodig dan in koud water. Als je maar af en toe duikt, kan minder uitrusting zeker volstaan. En als je met je uitrusting op reis wilt, dan moet je op het gewicht letten!


DE GESCHIKTE WETSUIT EN DUIKACCESSOIRES VIND JE BIJ DECATHLON


Bij DECATHLON vind je het geschikte neopreen kledingstuk voor elk onderwateravontuur. Van kleding tot een duikcomputer over duiklood; afhankelijk van hoe professioneel je duikt en hoe diep je wilt duiken, heb je uitrusting nodig die je beschermt tegen de grillen van het water. Onderkoeling, te snel stijgen of gevaarlijke vissen: onder water loert er overal gevaar. Met geschikte duikuitrusting ben je altijd veilig!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken