Dames

Mountainbikes Dames , MTB

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
MTB Race 900 Team Edition XX1 AXS
Pre-order
MTB Race 900 Team Edition XX1 AXS
€4.25000
ROCKRIDER

MTB Race 900 Team Edition XX1 AXS

(6)
Alleen verkrijgbaar in de winkel
4.1/5 Op basis van 3428 Beoordelingen in de winkels en online

Waarom een MTB voor dames kiezen?


Allereerst moet je weten dat de meeste mountainbikes op de markt ""uniseks"" zijn. Dat wil zeggen dat het mountainbikes zijn die ontwikkeld werden op basis van de kenmerken die nodig zijn voor de verschillende gebruiksbehoeften. Je hoeft dus alleen maar de fiets te kiezen die het beste bij je gebruik past en de maat die voor jou geschikt is.

Desalniettemin willen we een steeds ruimere keuze bieden met fietsen die speciaal zijn aangepast aan de vrouwelijke lichaamsbouw. Ontdek ons assortiment en kies de mountainbike die het beste bij je past!


MTB voor dames: hardtail of full suspension?


De keuze voor een hardtail of een full suspension MTB hangt af van je gebruik en het terrein waarop je je begeeft. Een hardtail mountainbike heeft een verende voorvork en een stijf frame (zonder vering). Dit type fiets is efficiënter bij beklimmingen omdat hij het trappen gemakkelijker maakt. Een full suspension MTB is uitgerust met een voorvering en een achtervering waardoor hij schokken beter opvangt. De full suspension MTB is ideaal voor ruig terrein en voor intense en technische afdalingen.


Steeds verder met een elektrische MTB


Terwijl mountainbiken steeds meer dames aanspreekt, overtuigt de Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken