Uw trouw Beloond

Ontdek de DECATHLON gertouwheidskaart en al zijn voordelen!

Onze diensten na verkoop en Decathlon garanties

Wist je dat Decathlon je sportpartner bij uitstek kan worden? Sluit je snel aan bij ons team en vraag vandaag nog je Decathlon-klantenkaart aan. Je trouw wordt beloond, je bent altijd als eerste op de hoogte
van al onze acties en je geniet van een nog betere service. Heb jij nog geen Decathlon-klantenkaart ? Ze is helemaal gratis en biedt je alleen maar voordelen.

Aansluiting

Aansluiting

Allereerst moet je gratis online of in de winkel registreren voor het Decathlon-loyaliteitsprogramma. Je kunt ook de Decathlon mobiele applicatie downloaden om toegang te krijgen tot je loyaliteitsaccount.

Punten verdienen

Punten verdienen

Vervolgens verdien je bij elke aankoop bij Decathlon loyaliteitspunten op basis van het bedrag van je aankoop. Je kan ook extra punten verdienen door deel te nemen aan speciale evenementen en activiteiten online of in de winkel.

Punten inwisselen

Punten inwisselen

Zodra je 400 punten hebt verzameld, ontvang je een e-mail met een waardebon van € 6 die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop. De bon blijft drie maanden geldig.


ALLE BIJKOMENDE VOORDELEN

BELOONDE TROUW

Toon je klantenkaart aan de kassa bij elke aankoop. Voor elke euro die je spendeert, spaar je 1 punt. Zodra je 400 punten hebt verzameld, krijg je een getrouwheidscheque van 6 euro. En dat geldt ook voor aanbiedingen, promoties en solden.

OMRUILEN ZONDER KASSATICKET

Je kan ruilen zonder kassaticket*. Met je Decathlon-klantenkaart worden je aankopen ook online geregistreerd. Zo weten we precies wanneer je welke producten kocht. * onder voorwaarden van aanvaarding

GELDIG IN ALLE DECATHLON-WINKELS

Je kan je klantenkaart gebruiken in al onze winkels in België, maar ook in het buitenland: Duitsland, Engeland, Spanje, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, enz.

ALS EERSTE GEÏNFORMEERD

Door onze communicatie te accepteren, word je op de hoogte gehouden van onze nieuwe producten, onze diensten, nieuws uit je Decathlon-winkel, en dit met inachtneming van de informatie die je ons hebt verstrekt (sport, winkel die het dichtst bij u in de buurt is, type gewenste communicatie, enz. …). Met je klantenkaart heb je ook de mogelijkheid om de tweedehands sportartikelen die je wilt verkopen tijdens de Trocathlon, die twee keer per jaar plaatsvindt, vooraf te registreren.

EERSTE FIETSONDERHOUD GRATIS

Texte alternative image

Decathlon biedt zijn leden gratis fietsonderhoud aan, 6 maanden na aankoop. Het onderhoud omvat ook een grondige veiligheidscontrole en is geldig op alle soorten fietsen, inclusief VAE (elektrische fietsen), met uitzondering van fietsen verkocht door onze partners. Regelmatig fietsonderhoud houdt je fiets in goede conditie en voorkomt problemen tijdens het fietsen.

Texte alternative image

faq