Training

Golftraining accessoires

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
4.5/5 Op basis van 363 Beoordelingen in de winkels en online

ACCESSOIRES VAN DECATHLON VOOR GOLFTRAINING VAN DECATHLON OM JE SPEL TE VERBETEREN


Zelfs als je niet makkelijk toegang hebt tot een golfbaan, is het mogelijk om thuis te oefenen met traningsaccessoires. Het is een geweldige manier om je spel te ontwikkelen voordat je de golfbaan op gaat. Andere hulpmiddelen voor golftraining voor mannen en vrouwen stellen je in staat je spel op de driving range of putting green te verbeteren, wat je zal helpen vooruitgang te boeken bij je volgende ronde.


Verbeter je slagnauwkeurigheid met je golf trainingsaccessoires

Heel wat golftrainingsaccessoires van Decathlon zullen je helpen om je slagkwaliteit te verbeteren: op de agenda staan preciezere balbanen en een flinke dosis slagkracht. Kies voor alignment clubs als je aan de richting van je golfballen wilt werken. Rust jezelf uit met een putting mat, ideaal om aan je putts te werken. Een ander accessoire voor golftraining dat zeer nuttig kan zijn, zijn geperforeerde of EVA-ballen, die zowel veilig als gemakkelijk te vinden zijn.


Verbeter je swing

Om je swing te verbeter, op de driving range of zelfs in uw tuin, zijn er accessoires voor golftraining die u niet mag missen. Dit is het geval bij het oefennet, dat verschillende doelen kan hebben om de schoten te variëren. De oefenmat is ideaal om je swing te oefenen en tegelijkertijd het gazon te beschermen. Het heeft ook een of meer plaatsen om je tee te plaatsen, wat erg praktisch is. Tenslotte kunnen spelers die hun spel willen verbeteren door middel van nauwkeurige en gepersonaliseerde analyse kiezen voor swing analyzers die hen alle informatie geven die zij nodig hebben om te identificeren waaraan moet worden gewerkt.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken