Accessoires

Ijshockey accessoires

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€5995
€7495
€12995
MY PASSER
HOCKEY REVOLUTION

MY PASSER

Uitsluitend online verkocht
€3500
BEST BEOORDEELD
€900
€12995
€23995
€5995
€23995
€6500
Ccm Sporttas
CCM

Ccm Sporttas

Uitsluitend online verkocht
€29995
€15995
€7995
Ccm Pro Core Tas
CCM

Ccm Pro Core Tas

Uitsluitend online verkocht
€9500 −26%
€6995
*De uitverkoop begint op 25/5/2023
€7995
€3995
BEST BEOORDEELD
€4000
The Kage hockey
OROKS

The Kage hockey

(5)
Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.8/5 Op basis van 98 Beoordelingen in de winkels en online

VERSCHILLENDE ACCESSOIRES VOOR IJSHOCKEY NAARGELANG DE VOOROPGESTELDE DOELEN


Accessoires en trainingsmateriaal voor ijshockey verschillen naargelang de trainingsdoelen, de beschikbare materialen en de vraag of je ze zelf moet kunnen opbergen of vervoeren.


De ijshockeytas om je materiaal op een ordelijke manier te vervoeren

Een ijshockeytas dient om een spelersuitrusting te vervoeren en op te bergen. Deze wordt meestal gemaakt van stof of plastic en beschikt over compartimenten en vakken om alle delen van een hockeyuitrusting op te bergen. Denk aan schaatsen, de helm en de beschermende uitrusting. Een dergelijke tas is erg nuttig voor ijshockeyspelers, die er hun uitrusting eenvoudig mee kunnen vervoeren op weg naar een wedstrijd of training. Hij is ook handig om de uitrusting netjes en toegankelijk op te bergen, wat goed uitkomt wanneer je je snel moet omkleden voor of na een wedstrijd.


Beschermingshoes voor regelmatige verplaatsingen

De hoes voor ijshockeysticks dient om een stick te beschermen en vervoeren. Deze wordt meestal gemaakt van stof op plastic en beschikt over een ritssluiting of een sluitriem om de stick op zijn plaats te houden. De hoes wordt gebruikt om een stick te beschermen tegen schade tijdens het transport of de bewaring, zoals krassen, schrammen of vlekken. Hij dient eveneens om de stick te beschermen tegen omgevingsinvloeden als regen of sneeuw. Hij is in het bijzonder nuttig voor ijshockeyspelers die zich vaak verplaatsen en zo hun stick kunnen vrijwaren van schade.


Trainingsmateriaal om beter ijshockey te leren spelen.

Het trainingsmateriaal voor ijshockey wordt ingezet om de vaardigheden en spelprestaties van spelers te helpen verbeteren. Het kan gebruikt worden om verschillende vaardigheden in te oefenen. Denk aan schotprecisie, schaatssnelheid, coördinatie en spierkracht. Het materiaal dient ook om spelrelevante lichaamsdelen als armen, benen en rug te versterken. Verder kan het trainingsmateriaal ijshockeyspelers helpen om betere resultaten te behalen en een meer efficiënt en zelfzeker spel te ontwikkelen. Het kan ook helpen om blessures te voorkomen en sneller te recupereren. Tot slot kan trainingsmateriaal het spelplezier verhogen en solotraining stimuleren, wat spelers ertoe aanzet om vaker te trainen.


BIJ DECATHLON VIND JE KWALITATIEVE ACCESSOIRES EN TRAININGSMATERIAAL VOOR IJSHOCKEY


Wat je ook zoekt, bij Decathlon vind je zeker en vast de nodige accessoires en het trainingsmateriaal om vooruitgang te boeken met ijshockey. Je hebt keuze uit een volledig gamma, gaande van een opberghoes voor je stick, over de meest specifieke drill-accessoires tot een opbergtas.


Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken