Beetverklikkers

Beetverklikkers

Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
BEST BEOORDEELD
€3500
Starbaits

Set van 3 beetverklikkers karpervissen XSM Blue Pack

(1)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€1600
Prologic

Slim Hanger Indicator karpervissen

(1)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€6600
Prologic

Swingers voor karpervissen 4-rod set


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
9 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  3.0/5 Op basis van 29 Beoordelingen in de winkels en online

  KARPERVISSEN.

  Karpervissen is een populaire sport zowel bij de amateurs al bij de professionals. Allen zijn ze het er over eens dat een goede beetmelder noodzakelijk is voor een record vangst. Met het volgen van het advies van DECATHLON, kunt u zicht het beste voorbereiden voor uw volgende vissessie.


  ESSENTIEEL MATERIAAL VOOR KARPERVISSEN.

  Wonderbaarlijke vissen bestaat niet. Het is het resultaat van een zorgvuldige voorbereiding en veel geduld. In een paar woorden, de voorbereiding bestaat uit het controleren en plaatsen van zijn vistmateriaal, bereiden van het aas en het identificeren van vis en de locatie. Op deze pagina, kunt u zich een idee vormen van het nodige materiaal om te gaan karpervissen. Van het aas tot de bivaktent, alles is voorzien om de karper die u weg zal kruisen te vangen!


  HET DETECTIEMATERIAAL.

  Het detectiesysteem is een must voor het karpervissen. De beetmelders zorgen ervoor dat de meest toegewijde vissers reageren bij het minste gebeep om een mooi monster uit het water te halen. Wat de weersomstandigheden ook mogen zijn, uw beetmelder begeleidt u overal! DECATHLON adviseert u om uw beetmelder te kiezen op haar waterdichtheid. Het is grotendeels dit criterium dat de levensduur van uw materiaal bepaalt.


  DE INSTELLINGEN VAN UW BEETMELDER.

  Onder alle beschikbare instellingen, moet u speciale aandacht besteden aan de gevoeligheid en het volume. Dit zijn de meest nuttige basis instelligen! In het geval van regen, zal u het volume verhogen, terwijl bij andere gelegenheden u het volume lager zal willen om discreet te blijven.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU