Bodywarmers, vesten, fleeces en sweaters

Bodywarmers, vesten, fleeces en sweaters ruitersport

Skip categories Skip categories
ECODESIGN
€3900 −10%
€3500
*Van ‪4/12/2022‬ tot ‪2/2/2023‬
4.7/5 Op basis van 1147 Beoordelingen in de winkels en online

Performant ruitersport materiaal

Wanneer u een liefhebber paardrijden bent, en u wilt genieten van de activiteit ongeacht het weer, is de aankoop van een paardrijtrui essentieel. Bij DECATHLON, hebben wij dat begrepen en bieden wij hoge prestatie kledij, speciaal ontworpen voor de liefhebbers van paarden. Ze zijn verkrijgbaar in vele vormen maar met dezelfde kenmerken die hun succes maken. Onze paardrijtruien beschermen je tegen kou en wind, terwijl je alle vrijheid van beweging behoud, erg handig wanneer men aan het trainen is. Zowel comfortabel als handig, is het ook makkelijk te onderhouden.


DE KEUZE MAKEN VAN UW PAARDRIJTRUI

Bij DECATHLON bieden we een breed gamma ruiterkleding aan. Onze paardrijtrui bestaat in vele kleuren en modellen. Altijd met een ritssluiting, opening en zakken werd hij al snel een essentieel onderdeel van uw tochten te paard. Bij warm weer met een v-hals zonder mouwen. Bij koud weer, liever een fleece trui met een hoge nek, perfect om de warmte te houden. Wat uw smaak ook is, u vindt de trui die bij u past. Wij hebben een aantal paardrijtruien voor u geselecteerd voor kinderen die voldoen aan de verwachtingen van de jongeren.


DECATHLON KLEED DE RUITERS

Bij DECATHLON hebben we aan alle ruiters gedacht, of ze beginners zijn of ervaren, of het nu regelmatig of occasioneel paardrijden is. Wij bieden een brede selectie kledij aan jassen,parka's en truien die voldoen aan alle noden de ruiter. Laat niet u stoppen door het weer, met onze paardrijtruien kunt u gaan rijden op elk gewenst moment, onder de zon, wind of regen zonder lijden van de weersomstandigheden. Eenmaal voorzien van het nodige materiaal voor uw paard, zult u genieten van uw favoriete dier.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken