Boeien

Snorkeling observatieboeien

met deze drijf- of observatieboeien krijg je het snorkelen sneller onder de knie. Voor personen die schrik hebben om met het hoofd onder water te gaan, zijn deze boeien ideaal! Drijfboeien kunnen ook een handig hulpmiddel zijn tijdens het snorkelen. Ze laten je toe om even uit te rusten of om aan de oppervlakte te blijven en je masker opnieuw goed op te zetten.
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€500
Subea

Drijfboei snorkelen 100 groen

(69)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€1500
2 kleuren
Subea

Observatieboei Olu 120 voor snorkelen fish blauw oranje

(140)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€800
Subea

Observatieboei SNK Olu 100 voor snorkelen fish blauw oranje

(22)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
4 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 231 Beoordelingen in de winkels en online

  EEN SNORKELBOEI OM MOEITELOOS TE DRIJVEN EN LANGERE TOCHTEN TE MAKEN

  Snorkelen is binnen de duikwereld een van de meest toegankelijke activiteiten, zowel voor volwassenen, als voor kinderen en senioren! Om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken, moet je enkel kunnen zwemmen en jezelf uitrusten met vinnen, een masker en een snorkel. Voor meer comfort en veiligheid gebruiken beginners en kinderen vaak een snorkelboei of een snorkelvest. Zo hebben ze meer drijfvermogen. Ze kunnen de boei gebruiken om even uit te rusten als ze dat willen. Of om stabieler in het water te liggen zodat ze bijvoorbeeld hun masker opnieuw goed kunnen opzetten. Je voelt je niet alleen veiliger met een snorkelboei, je spaart er vooral je krachten mee zodat je langere tochten kunt maken en de onderwaterfauna en -flora in alle rust kunt observeren.


  SNORKELBOEIEN: BIJ DECATHLON VIND JE VERSCHILLENDE MODELLEN VOOR MEER DRIJFVERMOGEN TIJDENS HET SNORKELEN

  De langwerpige boei (ook wel flexibeam genoemd) wordt onder de borst of onder de armen geplaatst en geeft zo meer drijfvermogen als je snorkelt. randonnée aquatiqueJe kunt blijven palmen of zwemmen met de benen terwijl je de zeebodem observeert. Deze boei is vooral praktisch om even steun te zoeken of om enkele ogenblikken uit te rusten. De snorkelboei die je om je middel bevestigt, zit dichter op je lichaam:ze beweegt dus niet. Met deze boei kun je ongehinderd alle zwemslagen doen. Bovendien is dit drijfhulpmiddel makkelijk aan te trekken. Deze twee soorten snorkelboeien zijn opblaasbaar: als je de lucht eruit laat, kun je ze klein opvouwen en makkelijk opbergen!


  DE SNORKELVEST: VOOR EEN NATUURLIJKE BEWEEGLIJKHEID ALS JE REGELMATIG GAAT SNORKELEN

  Heb je voor deze zomer een snorkelset met vinnen, een masker en een snorkel? Ben je dol op snorkelen maar voel je je nog niet volledig op je gemak in het water? En wil je niet meteen een boei dragen? Maak dan kennis met de snorkelvest! Met dit drijfhulpmiddel behoud je je natuurlijke beweeglijkheid tijdens het snorkelen. Bovendien is de stabiliteit maximaal dankzij de verstelbare bretels die zorgen voor een uitstekend positiebehoud. Zo kun je rustig bewegen en observeren!

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU