Peddels

Stand-up paddle pedels

Ontdek ons assortiment peddels: wij hebben sup-peddels die verstelbaar zijn, dat is handig als er meer personen zijn die de peddel zullen gebruiken, en ook demonteerbare peddels die gemakkelijk te vervoeren zijn.

Terug naar paginalijst
Filteren op TYPE PADDLE
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€3000
Itiwit

Verstelbare/demonteerbare sup-peddel 100 140-180 cm voor kleinere personen blauw

(10)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€3500
3 kleuren
Itiwit

Verstelbare en demonteerbare sup-peddel 170-220 cm groen

(158)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€3000
Itiwit

Verstelbare/demonteerbare sup-peddel 100 140-180 cm voor kleinere personen blauw

(10)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
8 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 291 Beoordelingen in de winkels en online

  De peddels voor suppen: een onmisbaar element in deze watersport


  Stand-up paddle surfing werd uitgevonden in Hawaï en bestaat erin dat je over het water glijdt op een surfplank, een paddle ou SUP. Het principe is dat je rechtop staat op het board en een peddel gebruikt om je voort te bewegen. Die laatste is dus onmisbaar bij deze sport, want hij zorgt ervoor dat je vooruitkomt. Een sup-peddel is doorgaans vrij lang, 10 tot 20 cm langer dan je lichaamslengte. DECATHLON nodigt je uit om kennis te maken met stand-up paddle surfing, een leuke en rustgevende sport op het water waarmee je bovendien op nieuwe plekken komt.


  Welke peddel kiezen?

  Het is belangrijk dat je eerst goed informatie inwint voor je een sup-peddel aanschaft. Welke peddel je kiest, zal immers afhangen van de manier waarop je aan stand up paddle doet en of je dat regelmatig of slechts af en toe doet. Als je pas begint, kun je best een aluminium peddel aanschaffen, die zijn voordeliger en gemakkelijker te hanteren, dus perfect voor beginners. Als je een fervent supper bent en geregeld het water op gaat, kies dan voor een robuuster en lichter model in carbon. wij hebben sup-peddels die verstelbaar zijn, dat is handig als er meer personen zijn die de peddel zullen gebruiken, en ook demonteerbare peddels die gemakkelijk te vervoeren zijn.


  Bij Decathlon vind je alles wat je nodig hebt om te suppen.

  Meestal volstaat badkleding of een wetsuit, afhankelijk van de weersomstandigheden. Als je tochtjes gaat maken met je supboard zijn waterdichte zakjes en tassen onmisbaar, ze zijn nuttig om water of een lunchpakket in te bewaren, maar ook voor documenten, een fototoestel of gsm.


  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU