Trekking

Trekking

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
ECODESIGN
€1000 −40%
€600
*Van 9/9/2022 en zolang de voorraad strekt
4.5/5 Op basis van 435950 Beoordelingen in de winkels en online

Waarom wandelen?

Wandelen is een sport met veel troeven. Er zijn heel wat redenen om die te beoefenen! In de eerste plaats kan je tijdens een wandeling volop van de natuur en van de landschappen om je heen genieten. De geur van een bos, het landschap in de bergen, die uitzonderlijke ontmoeting met een wild dier, de schoonheid van de zee, ... Tijdens wandelingen wordt je al snel een bevoorrecht toeschouwer van ons mooiste speelterrein: de natuur.
Als activiteit kan wandelen je uit je comfortzone halen. Soms moet je fysieke en mentale grenzen verleggen om je doel te halen. Het is een veeleisende sport die tegelijk ook veel voldoening geeft. Bovendien is wandelen een vorm van lichaamsbeweging met positieve gevolgen voor je lichaam en je gezondheid. Onderweg kan je ook het hoofd leegmaken en je op eenvoudige dingen concentreren.


Onmisbare accessoires voor wandelaars

Wie aan een wandeling wil beginnen, moet zich goed voorbereiden! Onmisbare, handige en functionele accessoires maken je het leven makkelijker:
- Wandelstokken
- Wandelschoenen
- Wandelrugzak
- Een drinkbus
- Een kompas
- Een zak- of hoofdlamp
- en tal van andere wandelaccessoires.


"Kwalitatieve wandelkledij

Tijdens wandelingen zijn er zwaardere routes en rustigere momenten. Wandelaars moeten dan ook de hele tijd warm en droog blijven in hun wandelkledij. Precies daarom, stelde Decathlon een ruime collectie samen van kledij die speciaal voor wandelaars werd ontwikkeld:
- Wandeljassen
- Wandelfleeces
- Wandelsokken
- Wandel t-shirts
- Wandelbroeken
- Wandelshorts
- En nog heel wat andere wandelkledij.

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken